"Poginuli su otac i beba... Pokušali smo da je oživimo...": Potresne reči svedoka užasa u Nemačkoj

Lokalni mediji navode da je ubica gazio ljude čitav jedan kilometar i da se tek posle toga zaustavio

  • 6
Nemačka, Trir Foto: Printscreen/Youtube/ DW News

Nemačka je danas zavijena u crno. Najmanje četiri osobe su stradale, od toga jedna beba, kada se vozač terenskog vozila zaleteo u ljude u pešačkoj zoni u Triru.

Prema navodima lokalnih medija, lokalna policija uhapsila je osumnjičenog i zaplenila vozilo kojim je počinjen ovaj zločin. Reč je o 51-godišnjem žitelju tog regiona.

Meštani tog grada su u šoku. Svedoci kažu da su ljudi vrištali i plakali, te da su u obližnjim radnjama potražili spas od sumanotog vozača. Opisali su kakav je horor i haos nastao u centru Trira posle gaženja ljudi.

- Terenac “Range Rover” krenuo je ka nama i gazio sve što mu se našlo na putu... Decu, bebe, odrasle... Žena je videla mrtvu bebu na ulici - kaže jedan od očevidaca.

Lokalni mediji navode da je ubica gazio ljude čitav jedan kilometar i da se tek posle toga zaustavio.

Drugi svedok je takođe podelio sa medijima potresno svedočanstvo u vezi užasa koji je odneo četiri života.

- Pokušali smo na sve načine da oživimo bebu, ali nismo mogli ništa da učinimo. Otac i beba, oboje su poginuli - kazao je svedok užasa u Triru.

Video: Hapšenje muškarca koji je uleteo vozilom u pešačku zonu i gazio ljude i decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    1. decembar 2020 | 19:11

    Po obicaju nece reci nista o teroristi, cak ce reci i da nije terorista nego usamljen slucaj. Nemci nikad nece da priznaju da muslimani ili migranti ubijaju ljude po njihovim ulicama. Zbog neke druge politike...

  • Goo

    1. decembar 2020 | 18:30

    Islam je najveće zlo koje postoji .Ko god pročita kuran znače zašto, hrišćani i jevreji su predstavljeni kao bića manja od svinje i psa .Pozivam zalutalu braću da se vrate svojim korenima,vratite se svetlu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA