Ubio zbog tašne od 900 evra, preti mu doživotna kazna zatvora

Ubica je pratio žrtvu, koja je izašla iz tramvaja, jer je primetio da nesrećni Roje nosi Bengal Guči tašnu, i blizu stanice ga je pet puta ubo nožem

  • 1
London, britanska policija, traka, britanija UK

Foto: Shutterstock

Samjuel Odupitan (23) iz Krojdona u Londonu izbo je nasmrt nožem Tajlera Roja (24) zbog Guči tašne od 800 funti (890 evra), zbog čega ga možda čeka doživotna zatvorska kazna, nakon što je danas sud presudio da je kriv.

Ubica je pratio žrtvu, koja je izašla iz tramvaja, jer je primetio da nesrećni Roje nosi Bengal Guči tašnu, i blizu stanice ga je pet puta ubo nožem.

Zločin se dogodio 23. februara, a Roje je neposredno pred smrt pričao sa devojkom, kada ga je ubica pozvao: "brate, brate, brate, stani", preneo je Dejli mejl.

Sud je Odupitana proglasio krivim za zločin, kaznu će izreći 7. decembra, a jedna od opcija je doživotna robija.

Prolaznici su Rojea prebacili u bolnicu, ali je tamo izdahnuo prilikom intervencije lekara koji su pokušali da ga spasu, pošto su mu bili probijeni plićno krilo i aorta.

Ubijeni se vraćao s posla u 23.00, a radio je kao hotelski recepcioner.

Naselje Krojdon u južnom Londonu je 2018. godine bilo jedno od najopasnijih krajeva u gradu, a posebno je "poznato" zbog ubistava nožem.

Video: Muž i žena razgovarali, a onda je iz džepa izvadio pištolj i pucao u nju nekoliko puta

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA