Novi dokazi da su izbori u SAD namešteni? Kamiondžija tvrdi da je imao 300.000 glasova u prikolici

- Veliki kamion koji vozi na stotine hiljada lažnih glasova u birački centar? Užasno! Sačuvajte Ameriku - objavio je Tramp na Tviteru

  • 0
Brojanje glasova amerika izbori 2020 Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Kamiondžija u Sjedinjenim Američkim Državama svedočio je i tvrdio da je skoro 300.000 glasova bilo u njegovoj prikolici, koja je nestala sa parkinga u Pensilvaniji, iako je državni tužilac izjavio da Ministarstvo pravde nije videlo nikakve dokaze do sada o velikim mahinacijama na nedavno završenim predsedničkim izborima.

- Ljudi istupaju kao nikad do sada. Veliki kamion koji vozi na stotine hiljada lažnih glasova u birački centar? Užasno! Sačuvajte Ameriku - objavio je aktuelni predsednik SAD Donald Tramp.

Prvi čovek Amerike aludirao je na konferenciju za medije koju je organizovala građanska inicijativa “Amistad Project”, a glavna tema bile su neregularnosti na predsedničkih izborima na kojima je pobedio demokratski kandidat Džo Bajden.

“Amistad” je predstavio tri svedoka, od kojih je jedan saslušan prošle nedelje u Pensilvaniji. Gregori Stenstrom kazao je da je video kako zaposleni kompanije Dominion Voting Systems” ubacuje “fleš drajvove” u mašine za glasanje u okrugu Delaver, prenosi Russia Today.

Strani mediji navode da su zvaničnici uključeni u izbornom procesu menjali “drajvove” iz mašina za glasanja, te je posmatranje izbornog procesa bilo problematično.

Itan Pis, radnik pošte iz Viskonsina, svedočio je da mu je rečeno da se planira da se promeni vreme kasnije pristiglih glasova putem pošte i da je tako “zaobiđen” krajnji rok za predaju tih glasova.

Tramp se u objavi na Tviteru osvrnuo na izjavu kamiondžije Džesija Morgana koga je angažovala američka pošta.

On je prevozio poštu iz Njujorka do Pensilvanije i nazad. Ovaj vozač je svedočio da su 21. oktobra u Njujorku u njegov kamion utovarene 24 posebne poštanske kutije, koje su sadržale između 144.000 do 288.000 biračkih listića za glasanje poštom, a pošiljka je trebalo da bude dostavljena u Harisburgu, Pensilvanija.

Međutim, umesto toga, on je morao da čeka šest sati u Harisburgu i supervizor mu je rekao da ode za Lankaster bez istovaranja tereta. Ta osoba odbila je da da Morganu bilo kakvu papirologiju. Vozać je ostavio prikolicu na uobičajenom mestu u Lankasteru, a sledećeg jutra je nije bilo.

Organizacija “Amistad” saopštila je da ima izjavu svedoka pod zakletvom da su u pitanju više od 300.000 listića u Arizoni, 548.000 u Mičigenu i 204.000 u Džordžiji. Ova grupa je takođe potvrdila da je FBI tražio pristup njihovim podacima.

Video: Tramp na izborima: Dao sam glas nekom tipu koji se zove Tramp

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA