≫ 

Otkriven identitet oca i bebe koji su ubijeni u Nemačkoj: Majka gurala kolica dok je ludak gazio sve

Georgije K. i njegova tromesečna ćerkica nisu uspeli da se spasu

  • 0
Nemačka, Trier

Foto: Tanjug/AP

Georgije K. (45) i njegova ćerkica Virdžinija, stara svega tri meseca, stradali su u Trieru u Nemačkoj, nakon što je pijani muškarac "land roverom" uleteo u pešačku zonu i krenuo da gazi ljude. U pitanju je porodica iz Grčke, koja je neko vreme živela u Nemačkoj.

U krvavom zločinu stradale su još tri žene stare 25, 52 i 73 godine. Sve žrtve bili su stanovnici Triera. Stradali Georgije je bio zubar...

On je sa suprugom, sinčićem koji nema još ni dve godine i ćerkicom, krenuo juče u šetnju po gradu. Nešto pre 14 časova dok su prilazili pešačkoj zoni, mahniti vozač, koji je imao 1,4 promila alkhola u krvi je pod punim gasom krenuo da gazi pešake.

U trenutku tragedije majka je gurala kolica, a od siline udarca, kolica su sa bebom odletela u vazduh. U stravičnom napadu, čiji motiv još nije poznat, teško je povređeno 14 osoba. Za živote četiri osobe, među kojima je i dete (14), lekari se i dalje bore.

Iako su prema prvim informacijama i majka i brat stradale bebe bili u kritičnom stanju, izgleda da su lekari uspeli da ih stabilizuju.

Policija je uhapsila vozača nekoliko minuta nakon tragedije. On je pokušao da pobegne, ali je brzo savladan.

Istragom je ustanovljeno da džip kojim je ubijao ljude nije njegov, već da ga je pozajmio od prijatelja. Navodno je prethodnih nekoliko dana i živeo u tom vozilu.

Video: Hapšenje muškarca koji je uleteo vozilom u pešačku zonu i gazio ljude i decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA