≫ 

Klasična sačekuša sa beogradskog asfalta u pokušaju: Amerikanac nije uspeo da likvidira ženu

Stil ubistva popularan na Balkanu podrazumeva likvidaciju žrtve dok je u vozilu, što zvuči jednostavno ali nije. Sada ceo Mičigen traži potencijalnog ubicu

  • 2

Žena je ušla u svoj terenac ne obrativši pažnju na vozilo parkirano ispred susedne kuće. Dok je išla u rikverc napadač je prišao i blokirao je. Tada je izašao iz svog vozila i pokušao da otvori žrtvina vrata kako bi je ubio.

Žena se snašla, uspela da okrene svoje vozilo i pobegne niz ulicu, ali je za njom krenuo napadač. Potencijalna žrtva se vratila ispred svoje kuće i uspela da se skloni, dok ju je napadač pratio sve vreme i za njom ispalio nekoliko hitaca.

Policija savezne države Mičigen traži bilo kakav podatak o napadaču čiji motivi nisu jasni.

Inače ovakav stil likvidacije se naziva sačekuša i postao je popularan na Balkanu tokom devedesetih, kada su mnogi "žestoki momci" i "kontroverzni biznismeni" stradali u napadima na sedištima svojih automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    3. decembar 2020 | 18:30

    U Beogradu ne maše😉

  • Sexo

    3. decembar 2020 | 21:25

    Gdje ovoga levata poredite sa Balkanom? Ovaj kada bi pomislio na sacekusu kod nas bolje bi mu bilo odma da se zamakne sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA