≫ 

Za njih nema zime: Trampova deca planiraju da profitiraju od očevog pada

Kako navode američki mediji, Erik Tramp možda ima i najzahteviji posao od svih

  • 0
Donald Trump, Donald Tramp,  Ivanka Trump, Ivanka Tramp Ivanka Tramp sa ocem Donaldom Trampom, Foto: Tanjug/AP

Deca aktuelnog predsednika Donalda Trampa provela su praznik Dan zahvalnosti u zabačenom Kamp Dejvidu, ruralnom predsedničkom odmaralištu.

Daleko od toga da to mesto nema svoj luksuz, ali kako navode poznavaoci prilika, to nije prestiž na koji su navikli u poslednje četiri godine. Tramp je, prema svemu sudeći, poražen na nedavno završenim predsedničkim izborima od Džoa Bajdena, te će od 20. januara 2021. demokratski kandidat predvoditi zemlju u naredne četiri godine.

Donald Tramp Mlađi, Erik Tramp, Ivanka Tramp i njen muž Džared Kušner proveli su ovogodišnji Dan zahvalnosti u ne toliko “prestižnoj” atmosferi kao do sada, te se postavlja šta će dalje desiti sa decom aktuelnog predsednika SAD. Oni su decenijama koristili popularnost oca da bi razvili svoje poslove i njihova budućnost je u pitanju.

Međutim, stručnjaci navode da neće biti nekih problema, te će opet profitirati od lika i dela oca, predsednika SAD.

- Imaju opcije bez sumnje, ali će morati da naprave korak unazad naspram onoga šta su imali u protekle četiri godine - kazao je anonimni izvor za CNN koji je radio sa dvoje Trampove dece.

Erik Tramp i stabilizacija

Kako navode američki mediji, Erik Tramp možda ima i najzahteviji posao od svih, a to je da stabilizuje porodičnu ugostiteljsku kompaniju koja se bavi i prodajom nekretnina.

Prema nezvaničnim informacijama, on je dobio zadatak da proda imanje “Seven Springs” u Bedfordu, Njujork, što nije pošlo za rukom ni njegovom ocu. Tramp je navodno ovu lokaciju kupio 1996. godine za 7,5 miliona dolara, a neki izvori navode da bi imanje moglo da bude prodato za 50 miliona dolara.

Međutim, anonimni izvor upozorava da ovo možda neće biti lako.

- Ko zna, možda niko ne želi sada da kupi imanje - smatra sagovornik CNN-a

Zemljište je inače deo istrage njujorške policije u vezi sa Trampovim porezom.

List “Njujork Tajms” objavio je u novembru da je imanje “Seven Springs” 2012. godine bio procenjen na 291 milion dolara.

Tramp je navodno napravio dogovor sa neprofitnom organizacijom da sačuvao 150 ari šume, tako da sada njegov sin nadgleda prodaju imanja koje sada vredi 50 miliona dolara,, daleko manje nego što je to bilo prošlih godina.

Donald Tramp Mlađi

Podrška aktuelnom predsednika Trampa i dalje je velika, a njegov sin, Tramp Mlađi, prema rečima stručnjaka potpuno je prigrlio ulogu simbola te kampanje.

Voli da pokazuje ljubav prema Americi tako što pokazuje oružje, ide u lov i podsmeva se stavovima Demokratske partije.

- To je rola u kojoj uživa. To nije ono što je očekivao, ali zna da je on budućnost tog štaba - ističe jedan od izvora koji navodi da je želja predsednikovog sina da širi uticaj Trampove organizacije širom sveta.

Jedan od zvaničnika koji radi sa Trampom Mlađim kazao je za CNN da će nastaviti sa poltičkom karijerom.

- Očekujte da će ostati vrlo uključen u politiku Republikanske partije. On je veoma zainteresovan da koristi svoj uticaj kako bi više simpatizera podržavalo ciljeve njegovog oca - ističe ovaj izvor.

Ivanka Tramp

Ivanka, protiv koje se vodi istraga da je zloupotrebe položaja, prema mišljenju stručnjaka iskoristiće popularnost koju je stekla uz oca, te će se usredsrediti najverovatnije na širenje ekonomskih prilika za žene širom sveta, ali i politiku.

Naime, radeći kao savetnik predsednika SAD, Ivanka Tramp je radila na svojim diplomatskim veštinama, tako je politika defitivno jedno od “utočišta” pošto joj je propala modna linija.

Ivanka Trump, Ivanka Tramp Foto: Tanjug/AP

- Ne može više da ima svoj brend. Ne postoji baza mušterija za to šta je imala pre. Ili da počne da radi na jednom proizvodu koji bi mogla da proda Trampovim simpatizerima, ili da radi nešto drugo na tržištu - kazao je njen nekadašnji poznanik.

Video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

Bez obzira na to, Ivanka i njen suprug Džered Kušner svakako će proći bolje nego milioni Amerikanaca koji su ostali bez posla tokom pandemije korona virusa. Kako je ranije pisao “Telegraf”, ona i njen suprug Džerad Kušner naveli su vrednost od 36.151.214 do 157.020.085 dolara u svojim finansijskim obelodanjivanjima za 2019. godinu.

Video: Tramp se oporavio od korone, pa zamešao kukovima ispred pristalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA