≫ 

Organizatoru gej orgija u Briselu političari prete smrću? "Više ne pričam ništa, ubiće me"

David Manželi, u čijem stanu u Briselu su navodno uhvaćene diplomate tokom gej orgije, tvrdi da mu prete smrću

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Svi i dalje bruje o skandalu u  Briselu nakon što su su brojne evropske diplomate, među kojima je saradnik i Viktora Orbana, uhvaćeni u gej orgijama.

David Manželi, u čijem stanu je navodno žurka organizovana, rekao je da se više neće oglašavati jer mu prete smrću.

- Na zahtev političara, koji su i ranije dolazili na moje gej žurke, a reč je političarima iz mađarskog Fidesa i vladajuće partije u Poljskoj, koji su mi i pretili smrću, neću se više oglašavati - naveo je Manželi u pismu koje je dostavljeno mađarskom tabloidu Blikk.

U pismu, između ostalog navodi, da "mora da poštuje privatnog političara obe zemlje, jer oni imaju porodice i kriju svoje seksualno opredeljenje.

- Pogotovo zato što mi je pretila osoba, koja je dolazila na moje zabave, a koja je direktno povezana sa ministrom pravde u Poljskoj. Zbog toga više neću davati izjave za medije - napisao je u pismu.

Podsetimo, Manželi je ranije izjavio da je na zabavu pozvao deset svojih prijatelja, starosti od 20 do 30 godina, koji su svi navodno već preboleli koronavirus. Rekao je i da su na zabavi bile i medicinske sestre koje su na ulazu zvanicama sprovele brzi test na covid-19.

Evroparlamentarac i Fidesov zastupnik Jožef Šajer nije bio jedna od zvanica, nego je, kako Manželi tvrdi, došao u pratnji prijatelja.

- Uvek pozovem nekoliko prijatelja koji onda dovedu još neke svoje prijatelje i svi se zabavljamo. Malo pričamo, malo pijemo, kao u pabu. Jedina je razlika što se međusobno seksamo. Ne vidim šta ima loše u tome. Svi smo odrasli muškarci i sve se događa uz međusobni pristanak - ispričao je Manželi medijima.

Manželi je tabloidu Blikk pokazao sobu u kojoj se sve odvijalo. Zidovi su ukrašeni lobanjama svetlucavih očiju, vražjim trozupcima i ostalim motivima Noći veštica, a ima i nekoliko ružičastih srca. Po podu su razbacani dušeci i uz zidove se nalazi nekoliko pretrpanih sofa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA