≫ 

Manijak provalio u stan devojke dok se snimala: Samo je stajao na vratima terase i gledao je

Hana sada traži pomoć kako bi skupila pare i odselila se iz kraja u kome živi momak koji je proganja. Policija ga posle provale i hapšenja pustila na slobodu

  • 0

Hana Vivert snimala je u nedelju uveče oko 22 časa video zaTik Tok kada je preko njene terase, na drugom spratu, u stan upao Anhel Moses Rodrigez-Gomez. Devojka se jako uplašila ali je ostala pribrana toliko da ne počne da paniči. Gomez je sve vreme pokušvao nešto  da joj kaže, držeći ruke u džepovima dukserice i smešeći se.

Progonitelj je popegao u trenutku kada ga je Vivertova snimila telefonom, ona je zatim pobegla kod komšinice i odatle pozvala policiju. Policija je privela prestupnika, ali ga je već ujutru pustila na slobodu.

Rodrigez-Gomez živi u zgradi preko puta Vivertove i kaže da ju je u nekoliko navrata pratio, a imao je običaj da je posmatra dok na terasi. Policiji je ispričao da ga je Hana pozvala da uđe u njen stan.

Ova mlada Amerikanka iz grada Hagerstauna u Merilendu pokrenula je akciju na internetu u kojoj je tražila dovoljno novca kako bi mogla da iznajmi smeštaj na drugom mestu. Rodrigez-Gomez je optužen po dve tačke: za provalu i upadanje na privatni posed.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA