Policija našla staforde izujedane do kosti, pohapšeni organizatori borbi: Jezivi snimci iz Mađarske

Mađarska policija uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su organizovali ilegalne borbe pasa

  • 6

Upozorenje: Uznemirujući snimci

Jezivi snimci stižu i Nađkereša, grada u Mađarskoj gde su organizovane brutalne borbe pasa. U policijskoj akciji slobode su lišene četiri osobe, koje se sumnjiče da su uzgajali staforde, a potom organizovali ilegalne borbe pasa u zemlji.

Ilegalne borbe, u kojima su stafordi jedne druge ujedali neretko do smrti, uglavnom su organizovane na jednoj farmi nedaleko od Nađkereša.

Dvojica osumnjičenih uhapšeni su prošle sedmice, u trenutku dok su se automobilom vraćali sa jedne od borbi. Policija je u gepeku pronašla staforda koji je bio sav u krvi, sa jezivim povredama po telu. Potom su upali u kuću još jednog osumnjičenog, gde su pronašli još dva staforda sa teškim povredama u predelu nogu i njuške.

Pretresom više lokacija pronađeno je više od 50 staforda, od kojih su svi imali sveže rane po telu, ali i brojne ožiljke. Uprkos naporima veterinara, jedan pas je izgubio bitku za život. Mediji pišu da su pojedine životinje bile izujedane do kosti.

Snimak policijske akcije, kao i spasavanje životinja, možete pogledati u snimku na početku teksta. Upozoravamo da je snimak uznemirujuće sadržine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni BG

    15. decembar 2020 | 22:56

    Dozivotna za skotove koji organizuju i ucestvuju na bilo koji nacin u ovakvim borbama pasa i slicno...

  • Uzas

    15. decembar 2020 | 23:09

    Staford bese krvolocan?Mislim da je covek ipak gori.

  • Lejla

    15. decembar 2020 | 23:57

    Ljudi su veće zvijeri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA