≫ 

Policija pronašla nestalu devojčicu: Otišla u Mek sa maminom drugaricom, izgubio joj se svaki trag

Britanska policija je uhapsila osumnjičenu i njenog prijatelja zbog sumnje da su pokušali da otmu devojčicu

  • 0
Annmarie Lawton, Tiolah, nestala devojcica Foto: Avon and Somerset Police

Britanski policajci pronašli su osmogodišnju devojčicu Tili, koja je nestala nakon što je otišla u Mek Donalds sa porodičnom prijateljicom i nepoznatim muškarcem.

Devojčica je pronađena jutros u blizini jednog tržnog centra u Bristolu, a policija je privela muškarca i ženu koji su osumnjičeni za njenu otmicu.

Dete je, prema navodima lokalnih medija, u dobrom stanju i nije povređena.

Navodno su osumnjičene policiji prijavili posetioci tržnog centra, koji su ih ugledali kako šetaju sa devojčicom za kojom je policija tragala više od 16 sati.

U trenutku hapšenja, žena je u ruci držala kesu punu novih igračaka i ružičasti dečji kišobran. Devojčica je navodno sklonjena pre nego što su otmičarima stavljene lisice na ruke.

Podsetimo, Tili je juče oko 15 sati od kuće otišla sa komšinicom i otad se nije vratila. Devojčica je Bedminster u Bristolu napustila sa Anmari Loton i muškarcem poznatim samo kao Adam.

Kako prenose mediji, majka je očekivala da će se vratiti za sat vremena posle posete Mek Donaldsu koji se nalazi u blizini. Međutim, kako se posle četiri sata nije vratila kući, mama je prijavila njen nestanak oko 19 sati.

Nije poznato šta su osumnjičeni želeli da urade sa detetom. Čovek koji ih je prijavio policiji navodno je rekao da su se muškarac i žena svađali u tržnom centru.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA