≫ 

Putin nema Viber i WhatsApp, nema uopšte pametni telefon, retko kad i koristi internet

Peskov je rekao da putin nema previše vremena da surfuje

  • 5
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin i dalje ne koristi pametni telefon, iako s vremena na vreme koristi internet, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov radio stanici Komsomolska pravda.

- Nema pametni telefon, to je jednostavno nemoguće - rekao je portparol, prenosi TASS.

Iako Putin povremeno koristi internet, on nema previše vremena, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje da li je Putin mogao da pročita brojne internet publikacije o sebi i okruženju.

Portparol Kremlja je podsetio da se Putin poslednjih dana pripremao za konferenciju za štampu, bavio se gorućim državnim pitanjima, uključujući cene hrane.

Odgovarajući na pitanje

Video: Vladimir Vladimirovič Putin i svi sportovi kojima se bavi

u vezi s tim ko možda da stoji iza lažnih vesti o Putinovom ličnom životu, Peskov je primetio da neki nedavno objavljeni materijali „svuda imaju otiske neke strane obaveštajne agencije“, ali se uzdržao od njihovog imenovanja.

Putin je juče prozvao američki Stejt department i američke obaveštajne agencije kao autore lažnih vesti o njemu i njegovoj porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA