≫ 

Tramp podelio video u kom se tvrdi da je korona virus stvoren kako bi on bio srušen

Snimak je na Tviter postavljen sa anonimnog naloga "a17time" na kom se nalaze tvitovi podrške predsedniku Trampu

  • 4
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Nastavljajući da dovodi u sumnju rezultate predsedničkih izbora, američki predsednik Donald Tramp podelio je na Tviter nalogu snimak u kom se nalazi nekoliko teorija zavere oko izborne trke. Jedna od tvrdnji je i da se poreklo korona virusa može tražiti u činjenici da je on stvoren kako bi se srušio Tramp.

Snimak je na Tviter postavljen sa anonimnog naloga "a17time" na kom se nalaze tvitovi podrške predsedniku Trampu, a video počinje rečima "počevši od virusa", prenosi Independent.

Na početku su ispisane reči "kako ukrasti izbore".

- Počnite sa virusom, uvezite ga u Ameriku, razgovarajte o tome bez prestanka, pozovite neke guvernere, smestite pacijente u staračke domove, ubijte hiljade, krivite predsednika, krivite ga još malo - govori narator dok se u pozadini vide prepune bolnice i groblja.

- Zaključajte mala preduzeća, ubijte ekonomiju, gurajte glasanje poštom... - navodi se na snimku, dok se vide kadrovi Džoa Bajdena, a u pozadini ide pesma Kanje Vesta i Džej Zija.

Snimak traje nešto duže od minut i pregledan je više od 370.000 puta, te podeljen preko 20.000 puta.

Video je na mrežama podelio i još uvek aktuelni predsednik Donald Tramp, a potom je objavio niz sličnih objava u vezi sa navodnom izbornom prevarom. Sve ove objave Tviter je označio kao neproverene tvrdnje.

Video: Tramp: Obećao sam vakcinu do kraja godine, evo je

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    21. decembar 2020 | 13:59

    Što si onda zaustavio istragu protiv gejca?

  • Q

    21. decembar 2020 | 13:56

    Sta ce biti kada klupko pocne da se odmotava? Dali ce krivci biti na stubu srama ili pojo vuk magarca

  • slađa

    21. decembar 2020 | 13:41

    Komitet 300, koji se aktivirao ponovo u oktobru 2019, komunicirajući međusobno putem medijskih slika( famozni otrovani brojači glasova na Kosovu i Metohiji u skafanderima) uz podršku Borda direktora koji se namerio da meni iza leđa oduzme referat u Infrstrukturi, koji sam seadam godiha gradila uspešno, uz poštovanue više zakonskih akata poslednje tri godihe p i forjalno provedene kao jedini izvršilac u mobingu i diskrijihaciji, uz borbu sa OVK zločincima i islamskim fundamentalistima, pethaestočasovni svakodnevni rad, uz borbu protiv svetskog rata početkom ove godine, protiv diskriminatorskog Zakona o slobodi feroispovesti u CG, iako Tramp nije cvećka, mislim sa ovoliko iskustva koje ne može ni da stane u ove redove, da u snimku koji je prikazao ima istine. S tim što se on neja izgovor za nesnalaženje u rukovođenju pandemijom. Algoritme koje sam postavljala i dalje postavljam, i poznajem samo ja. Kao i sve podatke, od kojih su hajvažniji u mojoj glavi. Zato niko u mom distemu i ne može da se snađe. Multifunkcionalnost i prokazak kroz vreme i prostor, kao i neverovatna snaga moje reči koja se meri snagom nekoliko hidrogehskih bombi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA