≫ 

Upoznao Grejs na Tinderu i ubio je, silovao drugu devojku, svoju terorisao: Otkiven njegov identitet

Osuđeni ubica izgubio je spor pa je sud obelodanio njegovo ime

  • 4
Grejs Milan, Novi Zeland Foto: Facebook/Grace Emmie Rose Millane

Muškarac koji je usmrtio britansku studentkinju Grejs Milan (26) na Novom Zelandu, nekoliko meseci ranije je silovao drugu turistkinju iz Britanije. Njegovo ime može da bude objavljeno, pošto je izgubio spor na sudu, pa je Vrhovni sud odlučio da njegovo ime javnost može da sazna. Reč je o Džesiju Kempsonu (28), prenosi Gardijan.

On je osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva Grejs Milan u decembru 2018. godine i ne može da bude pušten za manje od 17 godina. Početkom 2018. godine, silovao je drugu britansku turistkinju koju je takođe upoznao preko Tindera, a suočava se i sa osam drugih tačaka optužnice za zločine nad svojom devojkom. Devojka koju je silovao početkom 2018. godine prijavila je zločin kada je na TV-u videla medijsko izveštavanje posle ubistva Grejs Milan i prepoznala Kempsona.

S njenim slučajem porota na suđenju Kempsonu zbog ubistva Grejs Milan nije bila upoznata da se ne bi uticalo na porotnike.

U novembru ove godine, Kempson je osuđen na sedam i po godina zatvora zbog terorisanja svoje devojke tokom 2017. godine. Pretio joj je mesarskim nožem i prisiljavao je na seks govoreći joj pritom da ga je poslala CIA da je ubije.

Kempson je u svojim dvadesetim postao opsednut onlajn upoznavanjem sa devojkama. Ženama je stalno pričao laži, uključujući i onu da je bolestan od kancera, da ima veze u policiji, ali i u kriminalnim bandama...

Kempson je, pošto je ubio Grejs Milan, njeno telo ugurao u kofer, koji je potom zakopao u grmlju izvan grada.

Snimak Kempsona sa koferom:

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    22. decembar 2020 | 02:41

    Koji psiho...nego, nemojte da nam usred ove pandemije oterate devojke sa Tindera, gde cemo ih onda upoznavati. 😄

  • Tinder

    22. decembar 2020 | 01:33

    Zna se zasto se koristi Tinder.....I koja grupa ljudi to koriste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA