Trampova i Melanijina čestitka za Božić privukla veliku pažnju zbog jednog detalja

Pojedini sumnjaju da je ovo fotografija od prošle godine

  • 1
Donald Melania Melanija Trump Tramp Foto: Tanjug/AP

Božićna čestitka porodice Tramp, poslednja iz mandata u Beloj kući, izazvala je kontroverze, pošto neki posumnjali da je fotografija sa čestike nastala pre godinu dana.

Na čestitki odlazeći predsednik SAD i prva dama stoje jedan do drugog, u usklađenim crnim odelima u Beloj kući.

- Srećan Božić od predsednika Donalda Trampa i prve dame Melanije Tramp koji su snimljeni 10. decembra na službenom božićnom portretu za 2020. na velikim stepenicama Bele kuće u Vašingtonu - napisala je Melanija u objavi na Tviteru.

Ipak, prema jednoj teoriji, fotografija navodno pripada seriji onih koje su prošle godine snimljene u Londonu, prenosu Jutarnji.

- Meni je tu najzanimljivije da nema kontaktne senke - rekao je Dejvid Mager, stručnjak za fotografiju pri njujorškoj Filmskoj akademiji.

- Kontaktna senka je kada se dva predmeta zapravo dodiruju u stvarnom životu. Stoga bih očekivao da ću je videti ispod nogu na mestu gde cipele dodiruju crveni tepih, i to meni nedostaje - objasnio je Mager.

On kaže da se kod oboje definitivno stvara osećaj da su izrezani do linije kose, posebno prva dama.

- Ono što primetite, ako zumirate izbliza, jeste da nema stvarnog kontakta između njegove ruke i njene jakne. Čovek bi mogao da očekuje nekakvo mreškanje na tkanini ili tako nešto - smatra stručnjak.

Video: Ratni veteran odmerio Melaniju, pa rekao: Da sam mlađi...

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    24. decembar 2020 | 12:19

    Pa sta hocete? Stipsa joj je prosle godine verovatno debelo platila da se slika uz osmeh sa njim u blizini, a sad je oskudacija, pa da ne ponavlja investiciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA