Upucao bivšu ženu u glavu da bi spasio posao svojoj sestri?

Policija traga za Aleksejem, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva. Lekari se bore za Natalijin život

  • 0
Moskva, rusija, policija Foto: Profimedia

Jedan muškarac u Moksvi osumnjičen je da je pucao bivšoj ženi u glavu, kako navodno njegova sestra ne bi dobila otkaz, tvrde ruski mediji.

Naime, Aleksej E. (41) navodno je upucao bivšu suprugu Nataliju K. na parkingu nedaleko od njenog posla, gde radi zajedno sa sestrom osumnjičenog.

Kako navodi “Life.ru”, Natalija radi u firmi kao specijalsta za ugovore, a preduzeće je zbog krize mora da otpusti neke radnike, zbog čega je pao izbor na nju i zaovu. Prema nezvaničnim informacijama, žrtva je bila kvalifikovaniji i bolji radnik, a nekoliko dana pre napada žalila se rođacima da joj je rivalka za to radno mesto radila iza leđa i okretala kolege protiv nje.

Natalija i Aleksej razveli su se pri meseca, a do prekida braka je došlo zbog toga što joj je muž u više navrata pretio smrću nožem, pištoljem, čak ju je navodno nekoliko puta izbacio iz kuće, tvrdi ovaj ruski portal. Prema pisanju stranice “Life”, ona je navodno dobila batine od supruga na njen 40 rođendan, te je završila u bolnici od potresa mozga.

Međutim, ona ga nije prijavila policiji, tvrde lokalni mediji.

Njen bivši muž bi je ponekada pitao da se pomire, ali ju je zatim zvao i pretio joj. “Life” piše da je Natalija bila prestravljena od nekadašnjeg supruga, čak je u jednom trenutku sumnjala da je neko prati. Pre napada, Natalija je verovala da nešto planira, pošto je čula da se Aleksej raspitivao u vezi nje kod prijatelja.

Natalija je posle napada prebačena u bolnicu gde se lekari bore za njen život. Ima prostrelnu ranu u glavi i nekoliko kontuzija na mozgu.

Policija traga za Aleksejem zbog pokušaja ubistva i nelegalnog posedovanja vatrenog oružja.

Video: Policija uhapsila više od 300 demonstranata u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA