Epstajnovi cimeri iz zatvora tvrde da je iza rešetaka "doživeo pakao": "Bio je na meti čuvara"

Zatvorsko osoblje se navodno prema njemu ponašalo nehumano, tražeći od Epstajna da spava na podu

  • 4
Ghislaine Maxwell Gislejn Maksvel Džefri Epstajn Foto: Tanjug/AP

Dok je bio u zatvoru, osuđivanog pedofila i trgovca robljem Džefrija Epstajna navodno su maltretirali čuvari i drugi zatvorenici, što je moglo da dovede do toga da postane suicidan, navode neki zatvorenici koji su bili u istom zatvoru.

- Pre nego što je izvršio samoubistvo, Epstajn je osetio pakao - piše "Ner York Daily News" tvrdeći da je razgovarano sa nekoliko zatvorenika Kazneno-popravnog centra Metropolitan, gde je ovaj milijarder bio smešren pre smrti.

- Govorio je da će se ubiti jer vlada ionako pokušavam da ga ubije - rekao je jedan zatvorenik, čije ime list nije otkrio, prenosi RT.

Anđelika Lopez, nećaka Efraina Rejesa, poslednjeg Epstajnovog cimera u ćeliji, rekla je da je poznati seksualni prestupnik "bio veoma depresivan".

- Spomenuo je mom ujaku da ne želi više da živi, a moj ujak mu je rekao da ne radi ništa od toga dok je on u sobi - navela je Lopez.

Prema njenim rečima, zatvorsko osoblje se prema njemu ponašalo nehumano, tražeći od Epstajna da spava na podu.

Kako se navodi, Epstajn je bio na "meti" ostalih zatvorenika zbog svog novca. Navodno su mu i pretili, gurali beleške ispod vrata u kojima mu prete smrću.

Slične optužbe postoje i kada je reč o Gislejn Maksvel, njegovoj saradnici, koja se takođe nalazi u zatvoru, a za koju se navodi da i ona trpi loše uslove u zatvoru.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che

    28. decembar 2020 | 18:44

    Da su hteli da ga sacuvaju, sacuvali bi ga. Mnogim njuskama je odgovaralo da ga nema i to se desilo. Sta bi se desilo sa mnogim bogatasima da je on progovorio?

  • Millos

    28. decembar 2020 | 19:06

    Da li je on bio human kad je mocnicima podvodio maloletnu decu,za seksualno izivljavanje!Dobro je slabic proso kako je zasluzio!Skabic koji kad nema luksuz pokusava da se ubije!Da li su maltretirana deca imala human odnos?Sramota da se krvnik i zlostavljac sazaljeva,!

  • Vodolijax

    28. decembar 2020 | 18:18

    Ne znam da li je za žaljenje......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA