≫ 

Obračun klanova u Berlinu: Zbog kockarskih dugova se rešetali na ulici

U pucnjavi je teško povređen Abas C. (30), rođak vođe klana, koji je zadobio prostrelnu ranu stomaka i lekari se bore za njegov život

  • 2
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

U subotu pred zoru u Berlinu je došlo do stravične pucnjave u kojoj su četiri muškarca teško povređena. Ispostaviće se da su u pitanju vođe i članovi kriminalnih klanova, koji su se sukobili zbog kockarskih dugova.

U ranim jutarnjim časovima, policija je u jednom dvorištu u centru grada pronašla čoveka kako leži u lokvi krvi. Izvori iz policije kažu da je oružanom sukobu prethodilo nelegalno kockanje. U jednom trenutku učesnici za stolom su počeli da se svađaju oko dugova, a onda se poteglo oružje.

Dan nakon krvavog obračuna, policija je iz jedne kuće iznela kockarski sto i kofere sa žetonima.

Prema nezvaničnim saznanjima, prvi je zapucao Italijan i teško ranio rođake i najbliže saradnike vođe jednog ozloglašenog kriminalnog klana, nakon čega su oni uzvratili vatru.

Kako javlja Bild u pucnjavi je teško povređen Abas C. (30), rođak vođe klana, koji je zadobio prostrelnu ranu stomaka i lekari se bore za njegov život. Arafat Abou (46), brat vođe klana takođe je hospitalizovan, ali nije u kritičnom stanju.

U pucnjavi je povređen i Vejsel Kilik, koji slovi za vođu turskog kriminalnog klana, a izvori kažu da je sa povređenim Abasom bio veoma blizak, i da mu je čak bio i na svadbi.

Nije poznato kakve povrede je zadobio Italijan koji je i započeo vatreni sukob, kao ni kakva mu je uloga u hijerarhiji klana. Ono što se zna jeste da je za njim izdata poternica zbog tri pokušaja ubistva.

Video: Španska policija na Kanarskim ostrvima pohapsila pripadnike Balkanskog kartela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    29. decembar 2020 | 09:15

    Nije Italijan u Clanu, Arafat, Abas i Veisel su svi arapi, nemaju oni nista sa Italijanima, najverovatnije su hteli da ga prevucu preko stola, samo sto nisu verovali da neko sme da ih puca. Navikli na nemce da im klimaju glavom...

  • Mane

    29. decembar 2020 | 09:45

    Sreća pa naši nisi bili tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA