Bombaš iz Nešvila ostavio pismo i dva USB-a: Verovao u vanzemaljce i ljude-guštere

Istražni organi nastoje da ustanove zbog čega se osumnjičeni Entoni Vorner (63), koji je izvršio samoubistvo detonirajući bombu, odlučio na ovakav akt terora u Nešvilu

  • 1
Nešvil Foto: Tanjug/AP

Federalna istraga o bombaškom napadu u Nešvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, obelodanila je dokaze koji upućuju na zaključak da je osumnjičeni bombaš verovao u postojanje vanzemaljaca i ljudi-guštera, saznaje Rojters iz izvora povezanih sa istragom.

Istražni organi nastoje da ustanove zbog čega se osumnjičeni Entoni Vorner (63), koji je izvršio samoubistvo detonirajući bombu, odlučio na ovakav akt terora u Nešvilu.

FBI je došao do paketa koje je Vorner uputio jednom čoveku, a u kojem je bilo pismo na devet stranica i dva USB.

U pismu se spominju različite teorije zavere, među kojima i tvrdnje da su vanzemaljci pokrenuli napad na Zemlju, kao i uverenje autora pisma da gmizavci i ljudi-gušteri kontrolišu planetu i da sprovode genetski inženjering i prepravke na ljudskoj DNK.

Pre eksplozije iz kombija s bombom je emitovana poruka upozorenja građanima, pa je Vorener zahvaljujući tome bio jedina žrtva svog bombaškog napada.

Video: Telesna kamera policajca snimila haos: Ljudi trče ulicama nakon eksplozija u Nešvilu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA