≫ 

Maloletni otac upucao tek rođenu ćerku, ostavio je u šumi: Policiji rekao da ju je dao na usvajanje

On i njegova maloletna devojka nisu mogli da brinu o detetu, nakon čega je ona trebalo da završi u agenciji za usvajanje. Ipak, otac se odlučio za brutalan zločin

  • 0
Logan Kruckenberg-Anderson Printskrin: WMTV

Maloletni otac iz Viskonsina optužen je za ubistvo nakon što je prošle nedelje navodno novorođenu ćerkicu upucao dvaput u glavu i ostavio je na drvetu u šumi, nakon što se njegova devojka porodila u kadi.

Logan Krakenberg-Anderson optužen je u utorak za namerno ubistvo prvog stepena, prenosi Daily mail.

Osumnjičeni ubica bebe, koji se tereti kao odrasla osoba, navodno je rekao vlastima da je Harper ostavio u snegu u šumovitom području da umre nakon što je mladi par zaključio da nisu u mogućnosti da je čuvaju.

Policajci su kasnije rekli kako je Logan priznao da je dvaput upucao novorođenče u glavu i pokušao da sakrije njeno telo.

Telo bebe pronađeno je u nedelju.

Prema pisanju medija, devojka se porodila 5. januara u kadi svojoj kući u Olbaniju. Četiri dana kasnije njen otac je pozvao policiju i rekao da se njegova maloletna ćerka porodila, ali da je Logan odneo bebu i da je otada nisu videli.

Majka devojčice, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su ona i Logan odlučili da ne mogu da zadrže dete, zbog čega su rešili da je on odnese kod prijatelja.

Prijatelj bi je nakon toga odneo u agenciju za usvajanje.

Kada su vlasti ispitivale Logana, rekao im je da je dao 60 dolara prijatelju Tejloru u parku 5. januara i predao mu dete.

Nije mogao da navede njegovo prezime ni broj telefona, rekavši da ga je upoznao na Snepčetu i da ga je on posle toga blokirao.

Logan je svoju priču promenio kada su policajci ponovo došli sutradan.

Nakon toga je priznao da je bebu stavio u ranac i odneo je u šumu. Tamo je upucao dvaput u glavu, a obdukcija je pokazala da je beba bila živa kada je upucana.

Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga doživotna kazna zatvora.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA