Pacijentkinja se zakašljala, poznati doktor kasnije umro od kovida: Nikad ranije nije bolovao

Doktor Simoni (50) je nosio masku dok je radio operativni zahvat na ženi, koja je ispunila neophodni kovid formular i njena temperatura je bila proverena pre ulaska u salu, mada nije testirana na virus

  • 2
Doktor, bolnica, medicina, medicinsko osoblje

Foto: Shutterstock

Doktor Pajman Simoni, plastični hirurg sa Beverli Hilsa, koji se pojavljivao u seriji "Doktori", preminuo je od korona virusa nakon što se žena bez maske zakašljala ka njemu dok joj je davao injekciju za usta.

Doktor Simoni (50) je nosio masku dok je radio operativni zahvat na ženi, koja je ispunila neophodni kovid formular i njena temperatura je bila proverena pre ulaska u salu, mada nije testirana na virus, preneo je Njujork Post pozivajući se na TMZ.

Ona je pozvala doktorovu kancelariju nekoliko dana nakon hirurške intervencije da mu saopšti da je pozitivna na koronu, a Simoni je odmah otišao u samoizolaciju, medutim, kasnije je hospitalizovan.

Stanje mu se pogoršalo, jer je imao nekoliko kovid simptoma, uključujući i teškoću prilikom disanja, dodaje TMZ.

Izvor dodaje da je Simoni na kraju uveden u veštački indukovanu komu pre nego što je preminuo od izliva krvi u mozak.

- Šok je bio utoliko veći što je bio pre korone savršeno zdrav. On je doktor, zvala sam ga kad sam imala kovid, davao mi je instrukcije šta da radim - rekla je njegova prijateljica Kejti Amiri-Junesi za KCAL.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    14. januar 2021 | 18:58

    Ma jes od kaslja, doktor zbario pacijentkinju, pa se verovatno ljubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA