≫ 

Za narod je on heroj, za sud ubica: Vladimir ubio pedofila da spasi decu, osuđen na 8 godina zatvora

Vladimir Sankin osuđen je na osam godina zatvora

  • 23
Vladimir Sankin Printskrin: ntv.ru

Vladimir Sankin iz Rusije osuđen je na osam godina zatvora nakon što je ubio Vladimira Zajceva (54), koji je pokušao da seksualno napastvuje dvojicu dečaka.

Sankin se tereti da je Sankinu, koji je ranije osuđivan zbog pedofilije, naneo teške telesne povrede, od kojih je ovaj kasnije preminuo. Zločin se odigrao u januaru prošle godine, nakon što je dečak (14) koji je uspeo da pobegne napadaču, dotrčao do Vladimira, koji se šetao ulicom i zamolio ga za pomoć.

Dečak je rekao da je muškarac njega i druga namamio u stan i potom ih je, preteći sekirom, naterao da se skinu goli. Vladimir je, kada je ovo čuo, sa dečakom otrčao u stan gde je Sankin držao mališane, a pedofila je izvukao na ulicu i brutalno ga pretukao. Od zadobijenih povreda, Sankin je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Kasnije se ispostavilo da je žrtva ranije osuđivana zbog silovanja deteta. Prilikom suđenja Vladimir je rekao da nije imao nameru da ubije čoveka, već je samo želeo da spasi decu. Rusi smatraju da je Vladmir heroj, zbog čega su svojevremeno pokrenuli peticiju da se brani sa slobode. Ipak, sud ne smatra da je Vladimirov čin herojski i on je danas osuđen na osmogodišnju kaznu zatvora u kazneno-popravnoj ustanovi sa maksimalnim obezbeđenjem.

Video: Horor scena u parku u Engleskoj: Pedofil pokušao da siluje dete naočigled prolaznika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA