≫ 

Kamere snimile ubistvo Milana u Filadelfiji: Prišli su mu, pretresli džepove, pa ga likvidirali

Policija se nada da će snimak sa kamera pomoći da se napadači što pre uhapse

  • 35

Kamere su snimile ubistvo mladića srpskog porekla, Milana Lončara (25), koji je ubijen dok je šetao svog psa u četvrti Breveritaun, u Filadelfiji. 

Kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dvojica muškaraca i pokušala da ga opljačkaju, saopštila je policija.

- Snimak razbojništva zabeležen je i na video nadzoru. Na snimcima smo videli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga je jedan od muškaraca otvorio vatru i pogodio žrtvu u grudi. Za sada je poznato da nije bilo tuče - rekao je Skot Smol, inspektor policije u Filadelfiji.

Policija je pronašla nesrećnog mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji.

Milan Lončar Foto: Privatna arhiva

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši su nakon pucnjave pobegli sa mesta zločina. Prema rečima inspektora, snimci sa nadzornih kamera bi mogli da pomognu u pronalaženju ubica..

Komšije su za "NBC Filadelfija" rekle da su Milana često viđale kako šeta psa. Ubijen je samo nekliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo.

 

Milan Lončar je poreklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Lončar je diplomirao na Templ univerzitetu u decembru 2019. godine.

"Tužni smo jer je jedan život prekinut na tako besmislen način. Pamtićemo Milana i saosećamo sa njegovom porodicom u ovako teškom trenutku" rekao je dekan Templ univerziteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somborac

    15. januar 2021 | 08:49

    Koliko moraš da budeš životinja (da mi oproste životinje) da ubiješ čoveka zbog ničega? Nadam se da će dobiti inekcije od kojih se više neće probuditi gamad.

  • Brana

    15. januar 2021 | 10:26

    Ubili su ga oni čiji su životi važniji.

  • 5ar

    15. januar 2021 | 09:08

    To ga ubise oni sto traze prava i protestvuju zbog policijske brutalnosti...hmm...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA