≫ 

Utvrđeno da je muškarac izvučen iz Dunava nestali kuvar iz Srbije: "Bio je nesrećan slučaj"

Milorad je nestao u novembru, a njegova supruga sve vreme je gajila nadu da je živ

  • 0
Milorad Vlaović

Foto: Facebook

Telo muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem novembra prošle godine na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji.

Da se nažalost radi o nestalom Miloradu, potvrdila je za "Blic", njegova supruga Željka Vlaović, koja je sve vreme gajila nadu da će on biti pronađen živ.

- Tačno je, potvrdili su mi danas zvanično da je to Milorad. Imali smo neku nadu, ali eto. Rekli su mi da je razlog utapanje, a to bio nesrećan slučaj - rekla je Željka.

Milorad je poslednji put bio viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubio svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica, a sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo region.

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar. Sve vreme čekali su se rezultati obdukcije, koji su na kraju pokazali da se zapravo radi o Miloradu Vlaoviću.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA