Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara: Porodica želi pravdu, nagrada dostigla 40.000 dolara

Nagrada za informacije porasla je na 40.000 dolara

  • 16
Milan Loncar

Foto: gofundme.com

Osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara (25) u FIladelfiji uhapšeni su juče, potvrdili su zvaničnici.

Kako navodi ABC, dve osobe lišene su slobode zbog sumnje da su odgovorne za smrt mladića srpskog porekla.

Kombinovana nagrada policije i porodične kampanje za sakupljanje novca za informacije koje su dovele do hapšenja i osude, dostigla je visinu od 40.000 dolara.

Policija je najavila da će tokom dalje istrage objaviti više podataka o samim osumnjičenima.

Milanova majka Ejmi rekla je da se tresla kada je čula za hapšenje. Ona ističe da samo želi pravdu i odgovor na pitanje "zašto".

Podsećamo, mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju. Policija je pronašla nesrećnog mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Video: Kamere snimile ubistvo Srbina: Mladići Milanu prevrnuli džepove pa ga likvidirali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuzno

    17. januar 2021 | 09:35

    Nisam rasista protiv tamnoputih ljudi zaista nemam nista, i nisu svi oni isti ali mi nisu jasni oni koji momka koji nije ni imao novca kod sebe upucaju. Zasto? I posle dobiju dozivotnu, cemu to? Neki sa Americkih ulica zaista nemaju mozga iliprevise gledaju filmove.

  • dekica

    17. januar 2021 | 10:55

    a beli zivoti nisu BITNI....ne vidim da je neko digao frku za tim...gde su ovi u srbiji sto su im puna usta bila za crncem?A naravno jer niko u svetu nije se oglasio....naravno zasto bi pa to je samo jedan mali srbin ubijen Ali americki Crnci su zrtve....

  • Vlada

    17. januar 2021 | 10:15

    Amerika i njene vrednosti. Treba provesti neko vreme na zapadu da bi covek shvatio sta sve ima u Srbiji i da zna to da ceni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA