≫ 

Oproštajno pismo Melanije Tramp: "Najveća mi je čast u životu bila da budem prva dama SAD"

Opraštajući se, ona je zahvalila američkom narodu i napisala da reči ne mogu da izraze dubinu njene zahvalnosti na privilegiji da bude prva dama SAD

  • 8

Prva dama SAD Melanija Tramp, koja će za dva dana, kada istekne predsednički mandat njenom suprugu Donaldu Trampu, napustiti Belu kuću, obratila se danas tim povodom naciji.

Ona je u pismu objavljenom na sajtu Bele kuće rekla da joj je najveća čast u životu bila da bude prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

- Inspirisali su me neverovatni Amerikanci širom naše zemlje koji podižu naše zajednice svojom ljubaznošću i hrabrošću, dobrotom i gracioznošću. Protekle četiri godine bile su nezaboravne. Sada kada Donald i ja zaključujemo vreme u Beloj kući, mislim na sve ljude koje sam primila u svoje srce i na njihove neverovatne priče o ljubavi, patriotizmu i odlučnosti - napisala je Melanija.

U pismu je zahvalila i svim medicinskim sestrama, lekarima, zdravstvenim radnicima i mnogim drugima koji rade na spasavanju života i izrazila saučešće porodicama koje su izgubile voljene zbog pandemije korona virusa.

- Svaki život je dragocen i molim sve Amerikance da koriste oprez i zdrav razum kako bi zaštitili ugrožene, jer se sada isporučuju milioni vakcina - navodi se u pismu prve dame.

Melanija je napisala i da je strast prema pomaganju bila pokretač njene političke inicijative kao prve dame.

- Pokrenula sam "Budi najbolji" kako bih osigurala da mi, kao Amerikanci, činimo sve što je u našoj moći da se pobrinemo za sledeću generaciju - napisala je prva dama o svojoj inicijativi.

Opraštajući se, ona je zahvalila američkom narodu i napisala da reči ne mogu da izraze dubinu njene zahvalnosti na privilegiji da bude prva dama SAD.

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj Guči haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    19. januar 2021 | 08:07

    Najljepša prva dama...

  • nikolans

    19. januar 2021 | 05:38

    Ni u najludjim snovima do pre 5 godina nisi mogla ni da zamislis da ces biti prva dama Amerike :) al zivot je cudo...

  • mima

    19. januar 2021 | 10:03

    bila dama i ostala i bice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA