≫ 

Merkelova danas sa premijerima: Blokada u Nemačkoj i u februaru?

Kancelarka i drugi članovi Vlade već su upozorili da bi mere mogle biti produžene i posle januara

  • 5
Angela Merkel

Foto: Tanjug/AP

Nemačka kancelarka Angela Merkel želi da produži stroge mere zaključavanja do 15. februara kako bi se zaustavile nove infekcije korona virusom, izvestio je danas nemački „Bild“, pozivajući se na predlog rezolucije savezne vlade, a preneo Rojters.

Merkel bi danas trebalo da održi sastanak sa premijerima saveznih država u Nemačkoj, na kome će se razgovarati o produženju trenutne stroge mere zaključavanja prema kojoj je zatvorena većina neprioritetnih prodavnica i škola, ali i o uvođenju novih ograničenja, navodi nemački list.

Kancelarka i drugi članovi Vlade već su upozorili da bi mere mogle biti produžene i posle januara zbog loše situacije sa Kovid 19 epidemijom u zemlji.

Video: Uvek hladna Angela Merkel prvi put na ivici suza: Preklinjala građane da se čuvaju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ronaldinjo

    19. januar 2021 | 10:34

    Bolesno izadjite narode na ulice zaista ova nemacka je pod totalnom blokadom vec mesecima jadan narod drze kao u tor i jos najavljuju stroze mere oni zaista nisu normalni😳😳😳😳😳

  • Toni

    19. januar 2021 | 10:43

    Velike drzave su vise pogodjene nego manje gledam na brdu se sankaju I veliki I mali dolazi policija I kontrolise rastojanje,bio sam prosle nedelje na metro stanici kao u sibici udjes u metro covek do coveka sedi nemci planiraju da obustave taj saobracaj prosao sam glavnom ulicom sve pusto zatvoreno ulica je puna setaca puse skinu masku jedu skinu masku mogu samo reci neka nam je bog na pomoci.

  • Samo pitam

    19. januar 2021 | 10:42

    Sto se i oni ne vakcinisnu masovno, da krenu sa punktovima za vakcinaciju kao kod nas...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA