Bolesnik napastvovao tri devojčice i napravio im decu: Čim je pušten iz zatvora našao novu žrtvu

Nedugo po izlasku iz zatvora osuđeni pedofil je na društvenim mrežama namamio još jednu devojčicu

  • 0
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Travis Batler (47) osuđen je prošlog petka na doživotnu robiju pošto je seksualno zlostavljao devojčicu, koju je napastvovao nedugo pošto je pušten iz zatvora. Batler, koji živi na Floridi, prethodno je osuđen na zatvorsku kaznu jer je napastvovao tri maloletnice i svakoj je napravio dete.

Nedugo pošto je pušten iz zatvora u leto 2019. godine, Batler je na Fejsbuku pronašao novu žrtvu. On je maloletnicu namamio i zlostavljao, a sumnja se da je hteo da još jednog pedofila uvuče u zločin, prenosi Metro.

Tužilac je uoči izricanja presude u petak rekao da je Batler seksualni predator koji je iznova napastvovao maloletne devojčice.

- Toliko zla je naneo mnogim devojčicama, i zato zaslužuje doživotnu robiju - rekao je tužilac.

Batler je prethodno 2006. godine napravio dete 16-godišnjoj devojčici, a tada se saznalo da je ona treća maloletna žrtva koja je sa njim zatrudnela.

Nije poznato da li je ijedna od žrtava rodila, ili je rađen prekid trudnoće.

Na njegov poslednji zločin policiju je upozorio Nacionalni centar za nestalu decu, koji je došao do eksplicitnih poruka koje je Batler slao devojčici.

Nakon toga policija je pribavila nalog i pretražila više njegovih naloga na društvenim mrežama. Između ostalog pronašli su niz eksplicitnih fotografija i lascivnih poruka.

Batler je naveo devojčicu da se fotografiše i da mu šalje svoje fotografije. Uhapšen je u novembru 2019. godine zbog napastvovanja maloletnice i zbog rasturanja dečije pornografije.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA