Radosna vest za Trampa poslednjeg dana kao predsednika SAD: Verila mu se ćerka

Podsećanja radi, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika, pošto je sutra na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena

  • 8
Tifani Tramp Tifani Tramp u društvu sa Melanijom i Donaldom Trampom, Foto: Tanjug/AP

Ćerka odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Tifani Tramp (27), objavila je danas veridbu sa dugogodišnjim dečkom Majklom Bulosom, prenose svetskih mediji.

Ona je na društvenim mrežama podelila radosnu vest, istakavši da je bila velika čast da proslavi toliko uspeha u Beloj kući, a da je najvažniji njena veridba sa Majklom.

- Bila je čast da se proslave mnogi uspesi, istorijske prilike i da se naprave uspomene sa mojom porodicom u Beloj kući, nijedna nije bila toliko posebna kao veridba sa mojim predivnim verenikom Majlom. Osećam se blagosloveno i uzbuđena sam zbog narednog poglavlja - napisala je Tifani na “Tviteru” uz njihovu zajedničku fotografiju.

Bulos (23), koji je rodom iz Tripolija, američki je biznismen, a počeli su da se zabavljaju na leto 2018. godine, kada su se upoznali na Mikonosu.

Podsećanja radi, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika, pošto je sutra na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena, koji je će predvoditi Ameriku naredne četiri godine.

Video: Tramp konačno priznao poraz: Naše putovanje tek počinje

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. januar 2021 | 20:06

    Nek je sa srecom!!!

  • Zijad Žigić

    20. januar 2021 | 06:22

    Kakav Tripoli, napišite lepo da je u pitanju Tripoli u Libanu, čovek je hrišćanin, a ne Libijac.

  • Braćoni

    19. januar 2021 | 19:53

    Ja samo znam jedno, da i Pacifik teče gde brat Grčina reče. a za Bajdena i Trampa pojma nemam ko je prav a ko kriv...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA