Bajden zaplakao pre puta u Vašington, pomenuo i preminulog sina

Bajden je kazao da je ponosan što svoju poruku deli sa građanima baš ispred centra Nacionalne garde, koji je nazvan po njegovom sinu Bou

  • 14
Džo Bajden

Džo Bajden, Foto: Tanjug/AP

Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden obratio se građanima Delavera pre nego što je seo u privatni avion i uputio se ka Vašingtonu, gde bi trebalo sutra da bude inaugurisan i zvanično preuzme funkciju prvog čoveka te zemlje.

Njegov odlazak avionom bila je još jedna promena u protokolu, a tokom govora zahvalio se ljudima koji su mu bili "podrška na ovom putu, i u dobrim i u lošim vremenima".

- Ovo je emotivno. Kroz dobro i loše, želim da vam se zahvalim na svemu mojim sugrađanima u Delaveru u ime kompletne porodice Bajden. Želimo da vam kažemo koliko to znači svakome od nas. Stoga, ovo je vrlo lično što moje sledeće putovanje u Vašington počinje ovde, u mestu koje najbolje predstavlja ko smo mi, Amerikanci. Znam da su ovo mračna vremena, ali uvek ima svetla. To je ono što čini ovu državu posebnom. To je ono što je naučilo mene, da uvek ima svetla - kazao je Bajden tokom govora ispred štaba Nacionalne garde u Delaveru.

Bajden je kazao da je ponosan što svoju poruku deli sa građanima baš ispred centra Nacionalne garde, koji je nazvan po njegovom preminulom sinu Bou, a u jednom trenutku je i zaplakao.

- Ponosan sam što sam sin Delavera. Još sam ponosniji što stojim ispred ustanove "Major Beadu Biden". Žalim samo za jednim: Što on (Bo Bajden) nije ovde, jer bi trebalo njega da predstavimo kao predsednika - istakao je Bajden.

Video: Bajden primio i drugu dozu Fajzerove vakcine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    19. januar 2021 | 20:40

    A koliko si ti nasih sinova ubijo 1999?!

  • BENDZO

    19. januar 2021 | 21:43

    Sazaljevam sve koji se raduju Bidenovom dolasku,ne zbog samog Bidena,on i nije u svemu vise vazan od smrdljiva Boba,Demokrati nisu industrijalci nisu proizvodjaci nisu rodoljubi,vec je to neointeligencija,poluroboti,otudjeni zemljani ciji je jedini cilj moc,novac.Nemaju tradiciju Bogoljublja.Svima nama doci ce glave.Amerika je premalena za njih,Biden nije slucajno kandidovan i izabran,Stabilnog vodju uglavnom slusaju.Ostarjeli vodja je idealan za demokratske strijelce iz pozadine a za sve promasaje i crne dane covjecanstva bit ce optuzivan Predsjednik,to je kliše koji prolazi vec godinama.Tramp se nije pokazao kao politicki poltron,dupelizac,zato je i nepodoban jer pored njega nebi mogli zajebavati svijet kako su 2019 zapoceli,gdje je sad covjek?,u stanu u strahu sakriven od moguce zaraze,koja ce nas sve sustici,i ne samo virus vec nezaposlenost i glad.Zrtva su narodi,koji su u polusvijsti i poluznanju izabrali sami svog egzekutora,Usa demokrate satanistickih ciljeva.NSDP je beba u povoju u odnosu prema Usa Neopoliticki cilj slamanja covjeka.Bog nam svima bio na POMOCI.

  • Армаггедон

    19. januar 2021 | 20:59

    Сатаниста

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA