Majka odvela ćerku (3) da proslave rođendan, nikad se više nisu vratile: Našli ih mrtve u kolima

Policija u Misuriju pronašla je beživotna tela majke i ćerke u automobilu

  • 0
Čikago, ubistvo, policija, SAD

Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Kaniša Ričardson iz Misurija ubila je svoju ćerkicu uoči njenog 4. rođendana, a potom je sebi oduzela život. Policija je pronašla njihova beživotna tela u automobilu parkiranom kraj puta nekoliko dana nakon što je prijavljen njihov nestanak.

Mala Ava uskoro je trebalo da napuni četiri godine, a prošlog ponedeljka majka joj je rekla da je vodi na picu, kako bi ranije proslavili. Devojčica je sva ushićena krenula sa majkom ka piceriji, ni ne sluteći da proslave neće ni biti.

Kaniši i Avi se od tada izgubio svaki trag. Zabrinuti rođaci, koji nisu mogli da stupe u kontakt sa Kanišom u sredu su čitav slučaj prijavili policiji, koja je tek u subotu pronašla automobil sa njihovim telima.

Kako su saopštili iz policije, kraj majke su pronašli pištolj, te se veruje da je Kaniša prvo upucala devojčicu, a potom je sebi oduzela život.

- Planirala sam da je za rođendan vodim u Diznilend... Obaveštavamo porodicu i prijatelje da ćemo se na dan Avinog rođendana okupiti u piceriji gde ju je Kaniša odvela, pre ove tragedije - napisala je rođaka Niki Haris na društvenim mrežama.

Iz policije su saopštili da u automobilu nije pronađeno oproštajno pismo i da bi istragom trebalo da bude ustanovljeno šta je bio motiv ovog stravičnog zločina.

Video: Nastavlja se suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA