Ivanka zaplakala tokom poslednjeg obraćanja Donalda Trampa

- Posmatraću, boriću se uvek za vas. Slušaću i reći vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja - kazao je Tramp

  • 4
Switzerland Davos Forum Ivanka Tramp, Foto: Tanjug/AP

Nekoliko sati pre nego što će biti inaugurisan novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden, sada već bivši prvi čovek Amerike napustio je Belu kuću i u bazi Endrjuz obratio se javnosti pre odlaska u Floridu, gde će najverovatnije živeti.

Tramp je izjavio da su Amerikanci, da su SAD velika zemlja, i istakao da mu je bila velika čast zato što je obavljao funkciju predsednika Amerike da mu je bila velika čast što je bio predsednik.

- Posmatraću, boriću se uvek za vas. Slušaću i reći vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja. Doviđenja, hvala vam, vratićemo se u nekom obliku - poručio je Tramp prisutnima.

Pored njega je za govornicom sve vreme stajala supruga Melanija koja je nosila crni komplet sličan onom koji je nosila za vreme njegove inauguracije pre četiri godine.

Tu su bili prisutni i članovi Trampove porodice, a posebnu pažnju privukla je rekacija njegoge ćerke Ivanke Tramp (39), koja prema svemu sudeći nije mogla da iskontroliše emocije, te je u jednom trenutku zaplakala u bazi Endrjuz.

Podsećanja radi, Bajden je danas inaugurisan na ceremoniju u Vašingtonu, a u prvom obraćaju kao šef države kazao je da je "demokratija preživela".

Video: Prve Bajdenove reči kao novog predsednika Amerike: Pobedila je demokratija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. januar 2021 | 23:14

    Legenda ziv bio !!!Neka bude borba neprestana!!!

  • Mile rent-a bubreg

    20. januar 2021 | 23:54

    Momak iz Beograda, visok, markantan, širokih ramena, teši prve dame i ćerke predsednika.Gej stop (da se ne prijavi neko iz Luksemburg-a)

  • Ljubiša

    20. januar 2021 | 23:39

    ''Ne plači dušo, ja ću ti doći, ja ću ti doći, po ponoći''...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA