≫ 

Tokom nastupa na inauguraciji Dženifer Lopez je uzviknula nešto na španskom: Ovo je poručila

Situacija je bila neočekivana, a njen potez je pobrojao brojne simpatije

  • 1
Dženifer Lopez, Jennifer Lopez Foto: Tanjug/AP

Na jučerašnjoj inauguraciji Džoa Bajdena nastupala je i pevačica latinoameričkog porekla Dženifer Lopez. Ona se u toku izvođenja numera "This Land is Your Land" i "Amerika The Beautiful" obratila okupljenima i na španskom jeziku.

Situacija je bila neočekivana, a njen potez je pobrojao brojne simpatije.

- Jedna nacija pred Bogom, nedeljiva, sa slobodnom i pravdom za sve - uzviknula je popularna Džej Lo na španskom jeziku.

Mnogi su pohvalili što je umetnica iskoristila priliku da pošalje važnu poruku, a neki komentatori na Tviteru kažu i da im je naterala suze na oči.

Da podsetimo, osim nje, na bini na inauguraciji se pojavila i Lejdi Gaga koja je otpevala nacionalnu himnu i takođe dobila mnogo pohvala.

Džo Bajden je juče na Kapitolu položio zakletvu i tako postao 46. predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Amerika je takođe dobila i prvi put istoriji ženu na mestu potpredsednika - Kamalu Haris.

Video: Pevačica Lejdi Gaga otpevala nacionalnu himnu na Kapitolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    21. januar 2021 | 14:28

    Inače je bez veze, a Lady Gagu više ne gotivim:( Dajte spisak ovih što su podržali Džoa manijaka pa da sam dobar sam sa sobom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA