Intrigantna naslovna strana magazina "Time": Iza Trampa ostali haos i uzbuna?

Na njoj je prikazan Džo Bajden u kabinetu kako gleda kroz prozor odakle se širi dim. Ostatak kancelarije izgleda u rasulu pošto su papiri razbacani svuda po podu i stolu

  • 4

Džo Bajden zvanično je postao 46. predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Svet bruji o novom lideru SAD, a mnogi ocenjuju da je njegov prethodnik ostavio iza sebe podeljenu državu. Na sve to aludira i nova naslovna strana čuvenog magazina "Time".

Naime, ovaj magazin objavio je na Tviteru kratak video u kom prikazuje novu naslovnicu. Na njoj je prikazan Džo Bajden u kabinetu kako gleda kroz prozor odakle se širi dim. Ostatak kancelarije izgleda u rasulu pošto su papiri razbacani svuda po podu i stolu.

Osim papira na podu je i megafon, ali i prepoznatljiv kačket koji su nosile pristalice Donalda Trampa, pa i sam Tramp, na kom piše "Učinimo Ameriku ponovo velikom".

U pozadini se čuje i alarm koji podseća na protivpožarni.

- Dan prvi - stoji na naslovnoj strani.

Video: Bajden potpisao 15 ukaza i dve naredbe federalnim agencijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    21. januar 2021 | 15:16

    Slikica mi se,e bas svidja...obecava krčkanje na laganoj vatri!

  • +++BG

    21. januar 2021 | 16:57

    OVI ZUTI SVUDA ISTI BAGRA I HOHSTAPLERAJ ,SLIKA JE OMALOVAZAVAJUCA I BEDNA!!!PRE BIH REKAO DA SE OVAJ SENILNI PITA ,GDE JE ,STA RADI TU,I KO JE ON USTVARI!!!A DIM ,VATRU I RUSEVINE JE ONO STO SU OSTAVLJALI I STO CE OSTAVLJATI OVI ZUTI SA GERIJATRIJE!!!!

  • Mimi

    21. januar 2021 | 16:54

    Demokratska propagandna mašinerija se ne smiruje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA