Priča kao u horor filmovima: Majka troje dece otkrila da joj stranac živi na tavanu kuće

Prema navodima australijskih medija, ranije primetila kako je hrana nestajala i kako je isključen sigurnosni sistem sa kamerama

  • 0
Monika Grin Monika Grin, Foto: Printscreen/Facebook/9 News Central Queensland

Jedna žena u Australiji ostala je u stanju šoka kada je otkrila da je nepoznata osoba živela na tavanu njene kuće, javljaju tamošnji mediji.

Monika Grin u Rokhamptonu kazala je da je primetila da je neke stvari u poslednjim mesecima nalazila na neobičnim mestima, ali je mislila da to nije nešto zabrinjavajuće. Međutim, jednog dana došla je ranije nego što je trebalo posle posete doktoru, a onda je videla da je kuća ostala otvorena, javlja "Courier Mail", a prenosi "News.com.au".

Klima je bila uključena, sporedna vrata su bila otvorena, poluspremljeni obrok sa piletinom bio je ostavljen na radnoj površini u kuhinji, kazala je Grinova. Kada je videla sve ovo, majka troje dece odmah je pozvala policiju, a pripadnici organa reda otkrili su da je bio pritvoren ulaz u tavan na plafonu.

- Imala sam osećaj kao da je sve ovo horor film. Zašto je bio na krovu? Koje su mu bile namere? Da li je bio ovde kako bi nas povredio? Da li je tamo bio kako bi oteo jedno od moje dece? Trebalo bi da budem ta osoba koja ih štiti i imam osećaj da sam ih izneverila - kazala je Grinova.

Prema navodima australijskih medija, ranije primetila kako je hrana nestajala i kako je isključen sigurnosni sistem sa kamerama. Morgan veruje da je nepoznata osoba ušla u njenu kuću tako što joj je ukrala ključeve od kola.

Lokalna policija je kazala da je incident “očigledno jedinstven” i objavila da je istraga u toku.

Video: Da l su duhovi ili?! Sigurnosna kamera usnimila nadrealnu scenu u jednom stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA