Mladić brutalno prebijen u Parizu, tukli ga metalnim šipkama: "Hladno mi je, ne želim da umrem"

Napala ga je grupa od desetak mladića, u bolnicu primljen sa otvorenom lobanjom na nekoliko mesta

  • 18
Tuča mladić Pariz Francuska prebijanje Printskrin: Facebook

Iz Pariza dolazi užasan snimak na kojem se vidi brutalno prebijanje mladića ukrajinskog porekla. Ovaj napad je glavna vest u francuskim medijima.

Umalo linčovan, Jurij, star 15 godina, bori se za život u bolnici. Njega su metalnim šipkama skoro na smrt prebili desetak mladića.

Njegov rođak Petro, ​​kojeg je LCI kontaktirao u četvrtak, izuzetno potresen kaže za francuske medije da je Jurij bio sa nekim prijateljima nakon škole, bilo je između 17 i 18 sati.

- Stigla je gomila ljudi, očigledno iz Vanvesa. Očigledno su tražili mlade ljude iz komšiluka. Čini se da je to priča o suparničkim bandama. Sigurno su mislili da je Jurij jedan od ljudi koje su tražili. A kada je moj rođak pokušao da pobegne, pao je na zemlju i tamo su ga pretukli. Zaista ne mislim da je Jurij na bilo koji način umešan u ovakvu priču - rekao je on.

Svedoci ovog užasnog prebijanja su brzo pozvali pomoć. Policija i prva pomoć brzo su stigli na lice mesta. Napadači su već bili pobegli. Žrtva je još bila na zemlji, prenosi portal Svi Srbi u Parizu.

Uz podršku hitnih službi, Jurij je primljen u hitnu bolnicu.

- Kada sam ga video u vatrogasnom vozilu, na nekoliko mesta mu je bila otvorena lobanja, bilo je zaista užasno. Napali su ga gvozdenim šipkama i štakama. Rekao mi je da ne poznaje pojedince, da ga boli, da mu je hladno i da ne želi da umre - kaže Natalija, Jurijeva majka za portal actu.fr.

Povodom ovog događaja oglasio se veliki broj javnih ličnosti. Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je dao podršku mladiću i njegovoj porodici i rekao da će istraga dovesti do toga da se počinioci privedu pred lice pravde.

I Marin Le Pen je osudila napad.

- Izuzetno nasilni napad na mladog Jurija u Parizu: moramo li se naviknuti na ovu divljinu? Moramo li se naviknuti na ove varvarske linčeve? Danas Jurij, sutra ko? Vlada više ne može zatvarati oči pred ovom svakodnevnom ultranasilju i da na nju odgovara samo kroz kulturni izgovor! - rekla je ona.

Po poslednjim informacijama, pošto je bio prvobitno stavljen u veštačku komu, Jurij se probudio i stanje mu se poboljšava. Njegova majka se samo nada da će moći ponovo biti isti kao pre pored toga što mu je bila otvorena lobanja na nekoliko mesta, polomljene ruke i rebra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Okolina Pariza

    24. januar 2021 | 10:01

    Grad Svetlosti!Jedan od opasnijih gradova Evrope sa svojim predgrađima!Crnci i Arapi vladaju

  • PitbullSRB

    24. januar 2021 | 10:52

    Pa šta se čudite ovo je sasvim normalno u celoj francuskoj a policija ima vezane ruke, pre koju godinu je grupa crnaca i arapa grupno silovalo jednu devojku u sred bela dana u Lionu ispred železničke stanice i niko ništa nije čuo zato što su ti koji su čekali na red čuvali stražu, imate snimak na youtube ako mislite da lupam gluposti, Francuska, Nemačka, Austrija, Engleska, to su vam danas najopasnije zemlje za život.

  • Pp

    24. januar 2021 | 13:02

    Ovako se samo muslimani u grupi zverski iživljaju, a obzirom da je ovde Francuska u pitanju onda su 100% u pitanju Arapi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA