≫ 

Masovno ubistvo u Indijanapolisu: U pucnjavi stradalo pet osoba, uključujući i trudnicu

Motiv ubistava još nije poznat

  • 1

Najmanje pet osoba ubijeno je u pucnjavi u stambenoj zgradi u američkom gradu Indijanpolisu, u državi Indijana, javlja AP pozivajući se na lokalnu policiju.

Policija je saopštila da je reč o ubistvu sa predumišljajem. Kako javlja “Njujork post”, u pucnjavi je ubijeno pet osoba i nerođeno dete.

Poziv o pucnjavi policija je primila oko 4.00 časa po lokalnom vremenu, a po dolasku na lice mesta zatekli su ranjenog tinejdžera. Kasnije su policajci dobili informaciju da se pucnjava dogodila i u susednoj kući u kojoj je pronađeno pet tela.

U istragu su uključeni lokalna policija i Federalni istražni biro. Još niko nije priveden, a iz policije nisu moglu da kažu da li je reč o jednom ili više napadača. Ali, “Indijanapolis star” navodi da policija veruje da je napad bio targetiran.

Gradonačelnik Indijanpolisa Džoe Hogset rekao je da je reč o masovnom ubistvu.

- Ono što se dogodilo jutros nije bio prosto čin oružanog nasilja već masovno ubistvo – rekao je on.

Šef policije Indijanapolisa Rendal Tejlor istakao je da je ovo pucnjava sa najviše žrtava koju su imali za više od deceniju. Motiv ubistava još nije poznat.

Video: Nastavlja se suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    25. januar 2021 | 10:35

    sta sam rekao !!! cim dodje ova matora drtina odma pocinju masovna ubistva... 3 godine je sve stalo a sad ponovo udar na obican narod koji poseduje puske! Ovo nije slucajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA