≫ 

Putin konačno progovorio o luksuznoj palati za koju Navaljni tvrdi da je njegova

Putin smatra da Navaljni želi da Rusima "ispere mozak"

  • 23
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin demantovao je danas glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru, navodeći da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Putin je na online sastanku sa studentima kazao da nije pogledao video koji je prethodnog vikenda objavio tim opozicionara Alekseja Navaljnog, pre svega zbog nedostatka vremena, i smatra da su glasine o palati korišćene za pokušaj "ispiranja mozga" Rusima, prenosi Tass.

- Nisam pogledao ceo film već samo delove koje su mi pripremili moji saradnici. Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine. Nikada - rekao je Putin.

Istovremeno, on je skrenuo pažnju da bilo koja imovina ove vrste ima određenu dokumentaciju i podatke o finansijskim transakcijama, i da ne može da ne ostane trag u beležničkim knjigama o tome.

Podsetimo, tim Navaljnog objavio je snimak istrage o izgradnji i fondu koji stoji iza navodne "Putinove palate", privatne rezidencije u vrednosti od milijardu evra na ruskoj obali Crnog mora.

Nazivajući je "Putinovom najvećom tajnom", Navaljni i njegov tim tvrde da su otkrili detalje o kompleksu u blizini grada Gelendžik, a za koji se spekuliše da pripada ruskom predsedniku.

Kompleks je snimljen iz vazduha dronom, a Navaljni kaže da je 39 puta veći od Monaka, na snimku se vidi podzemni kompleks za hokej na ledu, staklenik sa 2.500 kvadratnih metara i podzemni tunel koji vodi do Crnog mora.

Video: Protesti u Rusiji zbog hapšenja lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navaljni, zapadni sluga

    25. januar 2021 | 14:24

    Sad ih treba stegnuti dok ne priznaju ko im je mentor u Rusiji, posebno to zlo što se samo truje.

  • abc

    25. januar 2021 | 15:08

    Ma dajte molim vas, najmocniji covek na svetu, toliko je toga uradio i za Rusiju i za svet, sta je problem i da ima, zasluzio je mnogo vise covek!

  • Mlj1228

    25. januar 2021 | 15:35

    Znači Navaljnijev dron je snimio i "podzemni tunel" koji vodi do Crnog Mora??? !!!.... Pa od čega je taj tunel, ili, kakav je to runel???!!!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA