≫ 

Devojka za koju se priča da je Putinova ćerka prati Navaljnog na društvenim mrežama

Elizaveta, poznatija kao Luiza, ćerka je 45-godišnje Svetlane Krivonogih koja je navodno bila čistačica pre nego što je postala milionerka

  • 1
Elizaveta, Luiza, Putin Foto: Instagram/luizaroz_

Devojka za koju se priča da je navodno vanbračna ćerka Vladimira Putina, prati opozicionara Alekseja Navaljanog na Instagramu, a često je predmet šala na njen račun zbog njenog, kako se tvrdi, oca, javljaju strani mediji.

Elizaveta, poznatija kao Luiza, ćerka je 45-godišnje Svetlane Krivonogih koja je navodno bila čistačica pre nego što je postala milionerka. Mediji tvrde da je Krivonogih kasnih 90-ih godina bila u vezi sa ruskim predsednikom Rusije, te da je Elizaveta došla iz njihove veze.

Sedamnaestogdišnja Elizaveta ima preko 90.000 pratilaca na Instagramu, a našla se u video snimku koji je prošle nedelje objavio Navaljni. Ruski opozicionar, koji je pre nekoliko dana uhapšen posle povratka u Rusiju, u snimku je govorio o navodnoj “Putinovoj korupciji”.

U video kolažu nalazi se klip kako Luiza navodno igra sa jednim muškarcem.

Kako navodi "Daily Mail", ona je odgovorila na video snimak i požalila se da je klip bio previšen kratak, te da joj je dat samo jedan minut. Međutim, prema pisanju inostranih medija, Luiza je i dalje jedan od pratilaca Navaljnog na društvenim mrežama.

Ovaj portal ističe da joj korisnici Instagrama pišu i često joj postavljaju pitanja.

- Da li te je sramota ko ti je otac? - napisao je jedan komentator.

Drugi ju je upitao šta kaže u školi kada je pitaju ko joj je otac. a neki su joj pisali da li prave novičok u istom vinogradu.

Video: Putin se prekrstio i bućnuo u ledenu vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eubot

    25. januar 2021 | 16:00

    Ona je i Bajdenova cerka ujedno, jedna od 5 izgubljenih cerki Angele Merkel, a usvojila je Brižit Tronj Makron. Bizarnom igrom slucaja je zavrsila u Rusiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA