Florida dočekala Trampa rečima "patetični gubitnik": Nebom se vijore baneri protiv bivšeg lidera

Kako se vidi na fotografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama, u nedelju su nebom leteli avioni koji su iza sebe nosili i banere uz reči da je "Tramp patetični gubitnik i da se vrati u Moskvu"

  • 14

 

Nakon što je napustio Belu kuću, bivši predsednik SAD Donald Tramp uputio se na svoje imanje na Floridi. Međutim, neki ga nedaleko od njegove vile nisu dočekali srećno, pa je tako nebom iznad Palm Biča leteo baner sa rečima "patetični gubitnik".

Kako se vidi na foTografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama,  nebom su leteli avioni koji su iza sebe nosili i banere uz reči da je "Tramp patetični gubitnik i da se vrati u Moskvu", kao i da je on "najgori predsednik ikada".

 

Inače, prema tvrdnji tamošnje reporterke Kristine Stejplton, Trampova popularnost u gradu je bila krhka, a samo se pogoršala od napada na Kapitol 6. januara, prenosi Independent.

Da podsetimo, Tramp je napustio Vašington nekoliko sati pre inauguracije novog predsednika Džoa Bajdena i nije prisustvao ceremoniji.

Video: Oproštajni govor Donalda Trampa i prve dame SAD: Niko nije mislio da će neke stvari biti moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. januar 2021 | 18:26

    Strasno , a taj isti Tramp je jedan od nekolicine koji nije nikoga bomardovao niti je zapoceo neki sukob ... Ja ne znam sta hoce oni ? Ili su navikli da guraju nos gde ne treba non stop , pa im nije valjao Tramp..

  • baba smilja iz darosave

    25. januar 2021 | 20:15

    gubitnik vise od 74 miliona ljudi glasalo za njega

  • Vukodlak

    25. januar 2021 | 20:05

    Bio je cvrsta ruka, pa ovoj bahatoj liniji , naravno da nije valjao. Nisu mogli , da manipulisu,nije bio MARIONETA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA