≫ 

Venčanje u kovid bolnici: Rekli "da", pa mladoženju nekoliko sekundi kasnije stavili na respirator

Osoblje bolnice požurulo je da organizuje venčanje, pošto se stanje mladoženje pogoršavalo

  • 1
respirator, maska, bolnica, korona virus, koronavirus Foto: Shutterstock

Verenici koji su u isto vreme završili u bolnici zbog korona virusa, uspeli su da se venčaju samo nekoliko trenutaka pre nego što je mladoženja stavljen na respirator. Elizabet Ker (31) i Sajmon O'Brajan (36) su 9. januara prebačeni u Univerzitetsku bolnicu "Milton Kejns" u Velikoj Britaniji.

Osoblje bolnice požurulo je da organizuje venčanje, pošto se stanje mladoženje pogoršavalo. Nisu ga intubirali kako bi se ceremonija održala, a par se sada oporavlja u bolnici, prenosi BBC.

Inače, njih dvoje su planirali venčanje u junu. Oboje su se, međutim, zarazili i odvedeni su zajedno u bolnicu. Stavljeni su u različita krila bolnice, ali kada je Ker, inače medicinska sestra, rekla jednoj koleginici za svoje planove, upitali su je da li želi da se venča u bolnici. Rečeno joj je da bi to mogla da bude njihova "poslednja šansa".

Međutim, dok je osoblje radilo na obezbeđovanju dozvole za vančanje, mladoženjino stanje se pogoršalo i on je 12. januara prebačen na intenzivnu negu, kako bi tamo bio stavljen na respirator. Sačekali su sa intubiranjem kako bi se održalo venčanje.

Nakon što je rekao "da" stavljen je na respirator.

Video: Proveo 65 dana na respiratoru, porodici četiri puta rečeno da neće preživeti noć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA 💋🌹

    25. januar 2021 | 21:11

    BRAVO BRAVO 👏😷 ZA MLADENCE ŽIVELI 100G.👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌹💋🆗💯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA