≫ 

Pedofil pušten na slobodu: Ženski sudija ga oslobodio jer je devojčicu (12) pipkao preko odeće

Sudija u Indiji doneo odluku da oslobodi muškarca koji je napastvovao devojčicu

  • 2
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik

Foto ilustracija: Shutterstock

Zlostavljanje dece preko njihove odeće ne računa se kao seksualni napad, navodi se u odluci sudije u Indiji, koji je poništio presudu protiv navodnog pedofila, javljaju svetski mediji.

Muškarac po imenu Satiš (39) prvobitno je 2016. godine osuđen na tri godine robije, jer je dodirivao grudi 12-godišnje devojčice i pokušao da joj skine haljinu. Međutim, osuđenik se žalio na presudu Višem sudu u Bombaju, a sudija Pušpa Ganedivala donela je odluku da mora da postoji "kontakt kože na kožu" da bi se dokazalo da je stvarno bilo seksualnog zlostavljanja, prenosi "Daily Mail".

Do incidenta je došlo 2016. godine, a devojčica je ispričala da ju je Satiš namamio u njegov dom u Nagpuru uz obećanje da će joj dati voće da jede. Kada je devojčica ušla u kuću, Satiš joj je navodno dodirivao grudi preko njene odeće i pokušao da joj skine haljinu, stoji u sudskim spisima.

Majka devojčice došla je ubrzo na mesto incidenta i zatekla je ćerku kako plače. Dete je objasnilo šta se desilo, pa je o celom slučaju obaveštena policija.

Satiš je bio optužen i osuđen u decembru 2016. godine na sudu u Nagpuru, ali o njegovoj žalbi raspravljalo se prošle nedelje u Višem sudu u Bombaju, gde je presuda i preinačena.

- Nije bilo fizičkog kontakta, odnosno dodira kože o kožu, bez seksualne namere sa penetracijom. Akt dodirivanja grudi 12-godišnjeg deteta, u odstustvu specifičnih detalja da li je top sklonjen ili je on uvukao ruku u njen top i pritisnuo joj grudi, ne potpada pod definiciju seksualnog napada - objasnila je Ganedivala.

Umesto toga, ona je odredila da je osumnjičeni načinio blaži prestup "uvrede ženskog dostojanstva", a za taj propis predviđena je kazna od godinu dana.

Video: Sve zbog jednog selfija: 30 ljudi spasavalo tinejdžerke dva sata iz nabujale reke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    26. januar 2021 | 16:16

    Znaci i sudiju moze svako da pipka preko odece???? Uzas!!!!!

  • Psihopata

    26. januar 2021 | 16:39

    Preko odece pipkanje je dozvoljeno. Lepa izjava sutkinje za javnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA