Na Tviteru bivše Trampove savetnice osvanula toples fotka njene ćerke (16): U porodici nastao haos

Ćerka je prvo majci u video snimku poručila da će je poslati u zatvor, dan kasnije je plakala i rekla da njena majka nije kriva

  • 0
Klaudija Konvej Printscreen/Tiktok

U domu Kejlin Konvej, nekadašnje savetnice Donalda Trampa, odvija se prava drama, nakon što je na njenom Tviter nalogu osvanula toples fotografija njene maloletne ćerke Klaudije.

Tinejdžerka, koja ima svega 16 godina, u prvi mah je verovala da je njena majka pronašla fotografiju u telefonu i da ju je postavila na Internet. Ubrzo je na TikTokku osvanuo Klaudijin video, u kojem je uplakana napala majku.

- Fotka je stvarna. Nastala je pre nekoliko meseci. Mislim da je mama uzela moj telefon, a to redovno čini, da je uzela sliku i slučajno je postavila fotografiju, ili ju je neko hakovao. Šta god, niko nikad ne bi imao takvu fotografiju... Nikad... Tako da, Kejlin, ideš u zatvor - rekla je uplakana Klaudija u snimku.

Nedugo potom je taj snimak obrisan, a onda se pojavio niz drugih snimaka u kojima tinejdžerka brani majku. Sada je uverena da je Kejlin nalog hakovan i poručila je da će se na neko vreme povući sa društvenih mreža, kako bi "gradila odnos sa njom".

@claudiamconwayplease stop sending hate to my family. please. i am putting an end to all of this. i’m okay. we are okay.♬ original sound - claudia conway

Zamolila je svoje pratioce da prestanu da zovu policiju.

- Društvene mreže su jedno mračno mesto i umesto da rasvetle čitavu situaciju, potpirile su nasilje i mržnju, a to nismo htele ni majka ni ja - rekla je Klaudija u snimku.

Ona je rekla da se sa majkom svađa, kao što je to rade svaka majka i ćerka, ali da zna da Kejlin nikad ne bi sama takvu fotografiju objavila.

- Verujem i znam da moja mama nikad tako nešto stavila na internet. Mi se svađamo kao i svaka mama i ćerka, ali se isto tako i volimo kao i svaka mama i ćerka - zaključila je tinejdžerka.

O čitavom slučaju je obaveštena policija, koja je porkenula istragu.

Video: Oproštajni govor Donalda Trampa i prve dame SAD: Niko nije mislio da će neke stvari biti moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA