≫ 

Amerikanci testiraju oružja kao iz filmova naučne fantastike?

Objavljeni dokumenti sugerišu da Mornarica SAD veruje da je ova tehnologija bitna za nacionalnu bezbednost

  • 5
Elektronsko preaćnje, vojska sad Foto: US Army

Brojni dokumenti pojavili su se nedavno u javnosti u kojima su otkriveni neki od oružanih eksperimenata Mornarice Sjedinjenih Američkih Država.

Kako javljaju svetski mediji, reč o oružju čija se tehnologija bazira na tzv. "NLO patentu", a autor te teorije je poznati vazduhoplovni inženjer dr Salvatore Cezar Pais.

Prema pisanju portala The Drive, Mornarica je prošle godine objavila nekoliko neuobičajenih patenata koji su privukli pažnju javnosti. Naime, ti patenti uključuju tehonologije kao što su "superprovodnik visokih temperatura", "generator gravitacionih talasa visoke frekvencije", "generator elektromagnetnog polja" i dr.

Iako ove inovacije zvuče kao da je reč o filmu naučne fantastike, deluje da opisuju teoretske odlike već postojeće letelice koje ima performanse poput neidentifilovanog letećeg objekta (NLO), prenosi "Sputnik".

Dr Pais tvrdi da bi kreiranje "generatora elektromagnetnog polja" moglo u potpunosti da promeni našu realnost na "fundamentalnom nivou", što bi dalje vodilo u revoluciji kada je reč o energiji, čak i u proizvodnji oružja.

Objavljeni dokumenti sugerišu da Mornarica SAD veruje da je ova tehnologija bitna za nacionalnu bezbednost zato što bi mogla da osigura "energetsku dominaciju".

Video: Američka vojska dobila kamion koji se vozi džojstikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    27. januar 2021 | 17:01

    DOSAO JE DEMOKRATA BAJDEN -BICE RATA !!!

  • Aleksa

    27. januar 2021 | 17:29

    Spremaju li se zapadni fasisti za nove ratove mnogo su se uzeleli oruzje zardjalo.

  • Er

    27. januar 2021 | 17:45

    Da a putko hiersonic 6x brze od metka pa ti vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA