Sramni iskaz starca koji je silovao devojčicu (11), napravio joj dete: "Bila je sa mnom samo jednom"

Ukrajinska policija je za stravičan zločin saznala nakon što se devojčica porodila u decembru 2018. godine

  • 1
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Policija u Ukrajini privela je muškarca (65) zbog sumnje da je više puta silovao devojčicu (11) i napravio joj dete. 

Za čitav slučaj se saznalo kada se devojčica porodila u decembru 2018. godine, u 34. nedelji trudnoće. Genetskim ispitivanjima je naknadno utvrđeno da je on otac deteta.

Žrtva je, prema navodima ukrajinskih medija, vikendom živela u kući napasnika i njegove supruge. Sumnja se da je osumnjičeni napastvovao devojčicu svaki put kada bi njegova žena napustila kuću da bi otišla u crkvu.

Tek nakon porođaja žrtva je ispričala šta je proživljavala, a nakon što su testovi pokazali da je 65-godišnjak otac deteta, njemu su stavljene lisice na ruke.

Njemu je određen dvomesečni pritvor, a advokat osumnjičenog je podneo žalbu i zahtevao da se njegov klijent brani sa slobode. Ipak, sud je 26. januara doneo odluku da produži mu pritvor.

Prilikom istrage saslušana je devojčica i još nekoliko svedoka koji su potvrdili njenu priču. Osumnjičeni je prilikom saslušanja priznao zločin, ali je rekao da je "samo jednom bio intiman sa žrtvom".

Video: Macanović: Nije pitanje ćutanja, već šoka kada se silovanje doživi od bliske osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA