≫ 

Život posle Bele kuće: Melanija organizuje svoj tim, ima ozbiljne planove

Nekadašnja prva dama već ima u planu novi projekat

  • 8
Melania Trump, Melanija Tramp

Foto: Tanjug/AP

Bivša prva dama SAD, Melanija Tramp, ima ambiciozne planove i već organizije novi "kabinet" iako je tek nedavno napustila Belu kuću. Izvori bliski Trampovoj kažu za CNN da Melanija ima u planu da nastavi rad na projektu "Budi najbolji" za pomoć deci.

Za vreme mandata njenog supruga Melanija je pokrenula inicijativu "Budi najbolji" koja je usmerena ka promovisanju zdravog načina života, korišćenja društvenih mreža na pozitivan način i borbi protiv zloupotrebe opioida.

Tramp je, kako piše CNN, činio malo kako bi joj pomogao da razvije svoju inicijativu dok su boravili u Beloj kući. Prolazile su nedelje između javnih događaja, a na projektu je nekad radila samo po jedna osoba.

Novi kabinet Melanije Tramp ubuduće bi trebalo da se sastoji od troje zaposlenih, koji su sve vreme radili za prvu damu u Beloj kući, tvrde izvori. Melanija je navodno za šeficu kabineta postavila Hejli D'Antuono, koja je prethodne četiri godine vodila računa o Melanijinim obavezama i organizaciji putovanja.

Melanijin portparol se nije još oglasio ovim povodom, ali izvori tvrde da je Melanija otvorila kancelariju van luksuznog objekta Mar-a-Lago, gde porodica Tramp sada živi. Navodno je Melanija zainteresovana da otvori kancelariju u Palm Biču.

Podsetimo, Melanija je inicijativu pomenula i u svom oproštajnom pismu uoči napuštanja Bele kuće.

Melanija je tada napisala da je strast prema pomaganju bila pokretač njene političke inicijative kao prve dame.

- Pokrenula sam 'Budi najbolji' kako bih osigurala da mi kao Amerikanci činimo sve što je u našoj moći da se pobrinemo za sledeću generaciju. 'Budi najbolji' se koncentrisao na tri stuba: blagostanje, bezbednost na mreži i zloupotrebu opioida - napisala je prva dama o svojoj inicijativi.

Opraštajući se, ona je zahvalila američkom narodu i napisala da reči ne mogu da izraze dubinu njene zahvalnosti na privilegiji da bude prva dama SAD.

Video: Oproštajni govor Donalda Trampa i prve dame SAD: Niko nije mislio da će neke stvari biti moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuka

    28. januar 2021 | 16:19

    Bela kuća nikad više neće imati lepotu koju joj je svojim prisustvom donela Melanija.

  • Ana

    28. januar 2021 | 15:56

    CNN pojma nema sto Melanija radi.

  • Распучин

    28. januar 2021 | 17:16

    Меланија, прими ме у свој кабинет, бићу ти најбољи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA