Srbin uhvaćen kako krši korona mere u Italiji: Pokušao da se spasi kazne, fora mu nije prošla

Policija je državljaninu Srbije i dvojici njegovih drugara iz BiH napisala kaznu

  • 0
Policija Italija, italijanska policija Foto: Tanjug/AP

Policija u Italiji je tokom prethodnog vikenda imala pune ruke posla, kažnjavajući one koji svesno krše mere uvedene zbog pandemije korona virusa. Na spisku kažnjenih našao se i jedan Srbin, koji je sa drugarima pio u kafani dugo nakon što je lokal trebalo da bude zatvoren.

Policija ga je uhvatila u subotu oko 19:15 u jednom lokalu u Veroni, kako sa još dvojicom drugara, državljanima BiH, pije pivo.

Kako je lokal trebalo da bude zatvoren još u 18 časova, policija je ušla unutra i krenula da ispituje i vlasnika i zaposlene, ali i goste. Nisu mogli da se "izvuku", jer ne samo što je lokal radio nakon propisanog radnog vremena, već su gosti u kafiću sedeli bez maski, prenose lokalni mediji.

Trojac je pokušao da opravda svoje prisustvo u kafani izgovorom da su u krvnom srodstvu sa vlasnikom, ali to nije pomoglo. Lokal su morali da napuste pre nego što su popili piće koje je ostalo da se greje na stolu, a vlasnik ne samo da je novčano kažnjen, već lokal ne sme da otvori narednih pet dana.

Video: Da li stupaju na snagu nove mere, da li će navijači pratiti sa tribina meč CZV protiv Milana?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA