Maćeha posle svađe sa mužem iz osvete stavila sina (2) u ključalu vodu: Dete umrlo nakon 2 nedelje

Vrhovni sud u Jordanu potvrdio je presudu kojom je maćeha osuđena na 20 godina zatvora i saopštio da je ženi dodeljena “odgovarajuća kazna”

  • 8
Zatvor, rešetke Ilustracija, Foto: Pixabay

Maćeha u Jordanu osuđena je na 20 godina robije pošto je ubila sina (2) njenog supruga tako što ga je ubacila u ključalu vodu iz osvete, javljaju svetski mediji.

Kako se navodi, do ovog užasa došlo je 1. oktobra 2018. godine posle svađe para. Do rasprave je došlo kada je suprug pitao ženu da pričuva njegovo dvoje dece koji su u tom trenutku imali dve, odnosno četiri godine. Međutim, posle oštrog verbalnog okršaja, ona je "odlučila da se osveti tako što je ubila žrtvu", navodi se u sudskim spisima.

- Osuđena je spremila ključalu vodu, sipala je u kadu, a zatim je dete stavila unutra - piše u sudskim dokumentima.

Kada je mališan počeo da vrišti, žena ga je sklonila iz kade sa ključalom vodom, pa je odveden u obližnju bolnicu. Nažalost, dete je preminulo dve nedelje kasnije od opekotina prvog stepena.

Kako navodi portal “News.com.au”, dokumenti su otkrili da je žena “zlostavljala decu”. Njeni advokati su osporavali presudu koristeći argument da ona zapravo i nije priznala ubistvo.

Međutim, Vrhovni sud u Jordanu potvrdio je odluku i saopštio da je ženi dodeljena “odgovarajuća kazna”.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA