Slikao se sa trudnom ženom na vrhu litice, posle par sekundi bila je mrtva: Tvrdi da je nije gurnuo

Tužioci tvrde da je Turčin gurnuo ženu sa litice kako bi mogao da podigne novac od životnog osiguranja

  • 2
Litica žena Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Suprug iz Turske pozirao je sa ženom koja je bila u poodmakloj trudnoći za romantičnu fotografiju na vrhu litice, pre nego što ju je navodno poslao u smrt kako bi mogao da podigne novac od životnog osiguranja.

Hakan Ajsal (40) uhapšen je zbog ubistva supruge Semre Ajsal (32) i njihove nerođene bebe dok su bili na odmoru u gradu Mugla u Turskoj, prenosi Daily mail.

Ajsal je navodno gurnuo svoju ženu, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, sa litice u junu 2018. Ona i nerođena beba poginule su na licu mesta.

Par se na vrhu litice zajedno fotografisao, a na fotografijama se vidi nasmejana Semra, koja nije imala predstavu da će uskoro biti mrtva.

Njihove poslednje fotografije sa litice možete da pogledate na ovom linku.

Tužioci su rekli da je "incident" zapravo ubistvo koje je izvršio Ajsal kako bi mogao da unovči osiguranje koje je uzeo malo pre njene smrti.

Oni tvrde da su muž i žena bili na litici tri sata kako bi Hakan bio siguran da nema nikog u blizini.

Tužioci tvrde da je Hakan, čim se uverio da su sami, ubio svoju ženu gurnuvši je sa litice.

U optužnici se takođe navodi da je Ajsal potražio isplatu osiguranja malo kasnije, ali je ona odbijena kada su objavljene vesti o istrazi.

Hakan, međutim, negira da je odgovoran za smrt žene.

- Nakon što je napravila fotografije, stavila je telefon u tašnu. Kasnije me je pitala da joj dodam telefon. Ustao sam a onda sam čuo svoju ženu kako vrišti iza mene nakon što sam napravio nekoliko koraka kako bih uzeo telefon iz tašne. Kada sam se okrenuo, nije je bilo. Nisam gurnuo svoju ženu - rekao je Turčin.

Istraga se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    17. februar 2021 | 16:45

    Sto bi nesretna zena stavljala telefon u tasni kad je bila na litici da bi uzela selfije i da bi je muz slikao. Ovo je izgovor da taj ubica kao nije bio blizu nje,klasicno ubistvo. Nadam se da ce dobiti 100 godina teske robije sa teskim radom i da vise sunca nevidi jer je ubio 2 zivota tu nesretnu zenu i bebu.

  • DARKO 100%

    17. februar 2021 | 14:17

    Oni sumnjaju da ju je on gurnuo u smrt,a on kaze da nije,nemogu stvarno da sad izigravam Serlok Holmsa i da utvrdjujem istinu ,kako god tragedija dva zivota ,te zene i nerodjene jos bebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA