≫ 

Ubistvo u Francuskoj: Izbeglica izbo imigracionog službenika, odbijen mu zahtev za azil?

Ubistvo se dogodilo u centru za tražitelje azila

  • 4
Nica, napad, francuska policija Foto: Tanjug/AP

Sudanski izbeglica ubio je nožem francuskog imigracionog službenika u južnom gradu Po, nakon što mu je rečeno da je njegov zahtev za azil odbijen, javila je danas TV BFM.

Zvaničnik policijske prefekture rekao je da se ubistvo dogodilo u centru za tražitelje azila, ali da nije imao više informacija o žrtvi, počiniocu ili motivu, prenosi Rojters.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žeral Darmanen izjavio je da se uputio u centar za azilante u gradu Po na jugozapadu Francuske nakon što su mediji izvestili da je imigracioni službenik izboden do smrti.

Na Tviteru je rekao da će otputovati, ali nije dao više detalja o napadu.

- Izražavam iskreno saučešće porodici i voljenima žrtve - napisao je Darmanen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    19. februar 2021 | 16:54

    dok je srbin morao da ima sve moguce i nemoguce papire pa csk i da je inzenjer elektronike i elektrotehnike, masinstva, hemije tesko je dobijao azil ili nikako dotle su nepismeni i kriminalci iz muslimanskih zemalja primani kao po traci.... eto im sada pa nek resavaju.... nijedan novinar nije napisao da kada su Palestinci protestvovali u Parizu napadali su jevrejske prodavnice, kuce ljude pri tome su ubili coveka sto je branio svoju prodavnicu jevreja inace.... muslimanske izbeglice pa i oni koji nisu su najveci bezbednosni problem Evrope ali ce biti uskoro i celog sveta

  • Eubot

    19. februar 2021 | 17:01

    Pozivam obe strane na uzdrzanost, kako bi se nesmetano mogla razviti normalizacija odnosa, koja kao krajnji rezultat treba imati medjusobno priznanje prava boravka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA