≫ 

Pedofil mamio devojčicu (14) preko poruka, pa je oteo: Oglašen Amber alert, danima su je tražili

Veruje se da je pedofil oteo Savanu u jutarnjim satima ispred njene kuće

  • 1
Savana Čildres Printscreen/Youtube/Fox 8 news

Policajac u Arkanzasu ranjen je u subotu pokušavajući da spase devojčicu od čoveka koji ju je oteo. Vilijam Robert Ajs (38), koji je osumnjičen za otmicu Savane Čildres (14), ispalio je nekoliko hitaca u policajca, a potom je pobegao. On je ubrzo pronađen krvav u svom vozilu, a devojčica je uspela da pobegne.

Potera za nestalom devojčicom trajala je više od sedam dana. Savana je oteta u Dentonu u Severnoj Karolini 11. februara u jutarnjim satima.

Ona je poslednji put viđena u 7 ujutru, kada je napuštala roditeljski dom. Oko 8:35 registrovano je da se izlogovala sa onlajn nastave, a roditelji su pozvali policiju kada se nije pojavila na autobuskoj stanici da sačeka mlađeg brata.

Ubrzo je aktiviran Amber alert. Policija je prilikom istrage ustanovila da se Savana izvesno vreme dopisivala sa Ajsom putem društvenih mreža i da je on sa njom razmenjivao eksplicitne poruke. Veruje se da ju je oteo u trenutku kada je izlazila iz kuće.

Punih sedam dana je trajala potraga za devojčicom, a u trag otmičaru su ušli 20. februara, kada je policajac primetio Ajsovo vozilo kod jednog restorana brze hrane oko 20 časova. Policajac je prišao vozilu i naredio osumnjičenom da izađe, ali čim je zakoračio iz džipa Ajs je otvorio vatru na policajce. Kolega ranjenog policajca je uzvratio vatru, pa je Ajs ubrzo opet seo za volan i pobegao.

Usledila je dramatična potera, a patrola je uspela da izgura Ajsov džip i da ga natera da se zakuca u smet. Devojčica je tada istrčala iz vozila i počela da beži. Kada su policajci dotrčali do vozila, Vilijam Robert Ajs je bio krvav, a veruje se da je pucao u sebe. Preminuo je nedugo po dolasku u bolnicu.

Ajs je od ranije bio poznat policiji, njega su tražile vlasti u Pensilvaniji zbog sumnje da je zlostavljao maloletnike. On se sumnjičio da je seksualno napastvovao 14-godišnju devojčicu iz te države. Protiv njega je pokrenuta prijava i u još jednoj državi zbog razmenjivanja lascivnih poruka sa maloletnicom.

Nije poznato gde se krio sa devojčicom od 11. februara, a kako je saopštila policija Savana nije povređena.

Video: Horor scena u parku u Engleskoj: Pedofil pokušao da siluje dete naočigled prolaznika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DukaTenja

    23. februar 2021 | 10:29

    Po svemu navedenom se vidi da ti ljudi nikada ne odustaju. Sudije koje takvim ljudima daju "drugu" sansu, treba odmah smenjivati. Beze iz drzave u drzavu i cine ista dela. Tako je svuda u svetu pa i kod nas. Resenje je samo dugogodisnja robija I to da kaznu sluze kao pomocnici rudarima. Tako se dolazi do radne snage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA